Brighton – Everton voorspelling

Op zondag zijne er twee wedstrijden in de Premier League waaronder de vroege wedstrijd tussen Brighton – Everton. Beide ploegen verloren in de vorige speelronde en staan in de onderste helft van de Premier League. Voor Brighton is dat normaal maar voor Everton is dat veel te laag. Koeman heeft het moeilijk met zijn ploeg sinds het vertrek van Lukaku. Is het Koeman gelukt om de interland periode te gebruiken om zijn ploeg weer op de rit te krijgen? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en voetbalwedden tips om te gokken op Brighton – Everton.

Brighton

Als gepromoveerde ploeg uit het Championship valt te verwachten dat Brighton een moeilijk jaar tegemoet zou gaan. Toch heeft het al zeven punten bij elkaar gesprokkeld in de afgelopen zeven duels. Een gemiddelde van één op één is aan het einde van het seizoen niet genoeg om aan de magische grens van 40 punten te komen. Met dat aantal punten is nog nooit een ploeg uit de Premier League gedegradeerd.

Everton

Na de verkoop van Lukaku is alles anders bij Everton. Koeman heeft niet echt een sterke spits als vervanger gekocht en daar betaald hij nu de prijs voor. De ploeg wist nu nog maar vier doelpunten te maken en achterin is het bijzonder pover. Ook Europees gaat het niet goed en werd het helemaal zoek gespeeld bij Atalanta en speelde het teleurstellend 2-2 gelijk in eigen huis tegen Apollon. Komt ook nog eens de soap bij omtrent Rooney en dat zorgt alleen maar voor meer onrust.

Brighton – Everton

Thuis pakt Brighton de meeste punten want het won al twee keer thuis (tegen Newcastle en West Brom). Uit wist Everton slechts één puntje te pakken uit drie duels. Voor Koeman worden dit hele belangrijke weken want een slecht resultaat in de competitie en uitschakeling in Europa kunnen ook hem de kop kosten. We verwachten dat Koeman zijn ploeg wat defensiever laat spelen om zodoende amper kansen weg te geven. Voor Brighton is ieder punt meegenomen want uiteindelijk zal deze ploeg strijden tegen degradatie.

Omdat beide ploegen vrij moeilijk scoren, en de belangen groot zijn, verwachten we niet veel goals dit duel. We gokken 3/10 units op de Under 2,5 goals tegen een odd van 1.60 bij bookmaker Mr. Green.

Ook gokken op Brighton – Everton? Hieronder staan een aantal goede bookmakers. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Mr.Green

2x€10 gratis
2x€10 gratis
  • Krijg 2x een bet van €10 euro gratis
  • Bij een storting van 20 euro

Kroon

€100gratis
€100gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €100
  • 100% Nederlands