Brighton – Bournemouth voorspelling

Twee na afgelopen speelronde spelen de premier league clubs nog een speelronde op nieuwjaarsdag waarvan Brighton – Bournemouth de lunchwedstrijd is. Brighton pakte afgelopen zaterdag een punt op bezoek bij Newcastle door 0-0 te spelen terwijl Bournemouth in de slotfase wist te winnen van Everton met 2-1. Wie pakt de zege in deze zuid Engelse derby? Wij van gokken op sport geven naast tips op Tennis ook voetbalwedden tips om te gokken op Brighton – Bournemouth.

Brighton

Brighton doet het goed in de premier league en staat op dit moment in de middenmoot. Toch is het verschil met de degradatieplaatsen niet al te groot. Het gat is nog maar vier punten op West Ham. Voetballend doet de ploeg het wel goed en het speelt niet typisch de Engelse stijl. Hopelijk dat dit ook beloond wordt aan het einde van het jaar.

Bournemouth

Na een aantal jaren in de premier league te hebben gespeeld lijkt het dit jaar voor het eerst wat moeizamer te gaan. Howe is nog altijd de coach en krijgt het vertrouwen van de club, wat ook wel eens goed is om te zien tegenwoordig. Tegen West Ham pakte het door een late gelijkmaker een punt en eveneens door een late treffer versloeg het Everton waardoor het weer wat rust heeft.

Voorspelling Brighton – Bournemouth

We verwachten een defensief duel van beide ploegen want de drie punten zijn heilig. Het zijn concurrenten van elkaar en zeker Bournemouth zal met een punt tevreden zijn. We verwachten daarom een gesloten wedstrijd met zeker in de eerste helft weinig risico’s van beide ploegen.

Gokken op Brighton – Bournemouth doen we met 3/10 units op de Under 2,5 goals tegen een odd van 1.60 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook voetbalwedden op Brighton – Bournemouth? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands