Bournemouth – Tottenham voorspelling

Op zondag staat tijdens Premier League speelronde 30 Bournemouth – Tottenham op het programma, aftrap 17:00. Bournemouth speelde afgelopen weekend 1-1 gelijk op bezoek bij Leicester City terwijl de Spurs thuis met 2-0 won van Huddersfield. Lukt het Tottenham om de aansluiting te behouden met Manchester United en Liverpool of komt Bournemouth dichter bij de 40 punten grens? Wij van gokken op sport geven naast tips op Eredivisie ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Bournemouth – Tottenham.

Bournemouth

Trainer Howe stond lange tijd onder druk en waar heel veel clubs kozen om hun trainer te ontslaan zag Bournemouth daar van af. Achteraf blijkt dat dit een verstandige keuze is gebleken want zo’n trainerswissel is niet altijd een garantie voor succes. De afgelopen vijf wedstrijden verloor het maar één keer en is het nog maar zeven punten verwijdert van de magische 40 puntengrens.

Tottenham

Als Kane het even niet heeft bij de Spurs staat er altijd weer iemand anders op. Tegen Huddersfield was dit Son die een uitstekende partij speelde. Toch moet nog blijken de Spurs nog in de problemen komen als ze doorgaan in de Champions League. Het is nieuw voor Tottenham om op het hoogste Europese niveau lang mee te doen. De top 4 lijkt niet meer in gevaar te komen.

Voorspelling Bournemouth – Tottenham

Midweeks speelt Spurs dus voor de Champions League tegen Juventus met een 2-2 uit de eerste wedstrijd. Daar zal toch wel de focus op liggen voor de ploeg uit Londen. Bournemouth zal alles geven om het Spurs zo moeilijk mogelijk te maken en de extra wedstrijd midweeks te laten voelen. Toch is Tottenham kwalitatief de veel betere ploeg en is Bournemouth altijd een voetballende ploeg geweest. Dat geeft ruimtes aan de spelers van Spurs en we denken dat ze hiervan optimaal gebruik kunnen maken.

Gokken op Bournemouth – Tottenham doen we met 3/10 units op een uitzege van Tottenham tegen een odds van 1.60 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op Bournemouth – Tottenham? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op Bournemouth – Tottenham. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker