Bournemouth – Liverpool voorspelling

Op zondag staat tijdens de Premier League speelronde 18 de wedstrijd Bournemouth – Liverpool  op het programma, aftrap om 17:30. Tijdens de midweekse speelronde verloor Bournemouth met 1-0 op bezoek bij Manchester United terwijl Liverpool niet verder kwam dan een 0-0 gelijkspel op bezoek bij West Brom. Lukt het Liverpool weer eens te winnen en daarmee aan te haken bij de top vier? Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op Bournemouth – Liverpool.

Bournemouth

De Cherries hebben de laatste maanden moeite om een wedstrijd te winnen en hebben nog maar twee punten marge op een degradatieplek. Het gaat dus ontzettend moeizaam en na de kleine nederlaag afgelopen week bij Man Utd staat het nu weer tegen een top ploeg te staan.

Liverpool

Na het teleurstellende gelijkspel in eigen huis tegen aartsrivaal Everton volgde er opnieuw een gelijkspel tijdens de midweekse speelronde. Liverpool verloor nog maar twee wedstrijden maar speelde inmiddels al wel zeven keer gelijk. Dat zijn allemaal kostbare punten. Dit geeft aan dat de ploeg maar moeilijk afstand kan nemen van tegenstanders.

Voorspelling Bournemouth – Liverpool

Bij Liverpool is het altijd afwachten wat je krijgt. Het kan lopen als een trein en dan is er geen houden aan. Maar het kan ook zeer wisselvallig spelen, op voorsprong komen en dan uiteindelijk de wedstrijd niet in het slot kunnen gooien. Toch denken we dat het tegen Bournemouth geen probleem moet zijn om te winnen.

Gokken op Bournemouth – Liverpool doen we met 3/10 units tegen een odd van 1.50 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook voetbalwedden op Bournemouth – Liverpool? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker