Both Teams To Score

Een soort weddenschap binnen gokken op sport dat in de buurt komt bij de Total Goals weddenschap is de Both Teams To Score weddenschap. Bookmakers gebruiken ook vaak de afkorting BTTS hiervoor. Het is een soort weddenschap die bijzonder populair is bij ons als gokken op sport omdat het uiteindelijk niet van belang is wie er wint en hoeveel doelpunten een team maakt. Het gaat er om dat beide teams een doelpunt maken, de rest is met dit soort weddenschap van ondergeschikt belang.

Voor competities waar gemiddeld veel doelpunten vallen, zoals bijvoorbeeld de Eredivisie, is de Both Teams To Score weddenschap een aantrekkelijke mogelijkheid om geld te verdienen met gokken op sport. We kunnen ons indenken dat in competities waar de nadruk toch meer ligt op de verdediging, zoals in Italië en Zuid-Amerikaanse competities, minder aantrekkelijk zijn om de BTTS weddenschap te gebruiken.

In vergelijking met de Total Goals weddenschap is het bij de Both Teams To Score weddenschap niet mogelijk om je inleg terug te krijgen bij een bepaald resultaat. Het is een verliezen of winnen weddenschap waar geen asian handicap regel in het spel komt. Hierdoor zie je vaak dat de odd voor de Both Teams To Score weddenschap wat hoger ligt dan de Over 2.0 Total Goals lijn. Aan de andere kant is het bij de Total Goals weddenschap niet noodzakelijk dat beide teams een doelpunt maken zolang er maar een bepaald aantal doelpunten vallen. Bekijk daarom altijd eerst goed de odds van de diverse soorten weddenschappen om tot een goed en meest gunstig oordeel te komen. Wij van gokken op sport geven altijd de best mogelijke odd als we een weddenschap uitzoeken.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker