Betway Premier League Darts, speelronde 4

Vorige week in Dublin zagen we Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen winnen in de betway premier league darts. Michael Smith sprokkelde zijn eerste puntje en Taylor versloeg wereldkampioen Gary Anderson. Peter Wright is de trotse koploper in de premier league darts, hij won vorige week voor de vierde keer op rij. Deze week doet de premier league darts Aberdeen aan en zal de GE Gas & Oil Arena vol zitten met fanatieke Schotten. Wij van gokkenopsport.com geven een voorbeschouwing op deze speelronde en geven tips om te gokken op darts.

Adrian Lewis – James Wade
Twee spelers die de laatste wedstrijd in de betway premier league darts verloren nemen het vanavond tegen elkaar op. Afgelopen weekend zijn er opnieuw drie kwalificatietoernooien gespeeld voor de UK Open. Lewis had een niet al te best weekend. Op de vrijdag kwam hij niet in actie en op de zaterdag en zondag kwam hij niet verder dan de vierde ronde. Terwijl alle spelers uit de premier league een bye hebben in de eerste ronde. Wade bereikte op de vrijdag de finale maar verloor deze van Gary Anderson (1-6). De dagen daarop waren zijn resultaten een tweede en vijfde ronde. Voor ons zijn beide spelers nog te wisselvallig aan het presteren. Een goede reden om niet te wedden op deze wedstrijd.

Arena AberdeenGary Anderson – Raymond van Barneveld
Afgelopen speelronde verloor Anderson van Taylor (4-7) en daardoor heeft hij nog geen partij gewonnen in de betway premier league darts. Maar je kan stellen dat hij na zijn ziekte weer wat vorm begint te krijgen. Hij kon niet spelen tijdens de eerste drie kwalificatietoernooien voor het UK open maar afgelopen weekend wist hij het toernooi op de vrijdag te winnen. De resultaten waren daarna een vijfde ronde (verlies van Taylor 4-6) en tweede ronde. Van Barneveld wist vorige week de overwinning nog uit het vuur te slepen tegen Thornton. De Schot maakte geen 6-6 waardoor Barney met 7-5 wist te winnen. Zijn weekend verliep bijzonder slecht. Hij won geen enkele wedstrijd op de vrijdag en zaterdag. Het toernooi van de zondag liet hij aan zich voorbij gaan. Dit zal ervoor zorgen dat het zelfvertrouwen naar de premier league toe niet al te hoog zal zijn. We wedden daarom 4/10 units op de 1X2 dat Anderson wint in Aberdeen tegen een odd van 1.83 bij Betway

Michael van Gerwen – Michael Smith
Het mag duidelijk zijn dat Michael van Gerwen het teleurstellende WK definitief achter zich heeft gelaten en inmiddels weer in goede vorm steekt. In de betway premier league darts won hij op overtuigende wijze van Lewis en afgelopen weekend won het twee (zaterdag en zondag) van de drie UK Open kwalificatietoernooien. Op de vrijdag verloor hij in de kwartfinale van Benito van de Pas met 4-6. Michael Smith is eindelijk van de nul af bij zijn eerste seizoen in de premier league darts na het gelijke spel tegen Chisnall. Afgelopen weekend verliep het minder goed voor Smith. Hij kwam niet verder dan een vijfde, vierde en derde ronde. Teleurstellende resultaten dus en nu mag hij het opnemen tegen de nummer 1 van de wereld in Schotland. Daar zullen de Engelse darters toch al niet met open armen worden ontvangen. Wij zien niet anders dat Van Gerwen de derde zege op rij pakt in de premier league darts. Alleen zijn de odds zo laag (1.30) dat het voor ons niet de moeite is om te gokken.

Phil Taylor – Dave Chisnall
Met twee overwinningen op rij doet Phil Taylor gewoon weer mee in de top van de betway premier league darts. Afgelopen weekend speelde hij op alle drie de dagen en haalde Peter Wrighteen vierde ronde, halve finale en kwartfinale. De halve en kwartfinale verloor hij beide van Michael van Gerwen (3-6 en 2-6). Toch lijkt hij de vorm terug te hebben en lijkt het materiaal van hem eindelijk te kloppen met zijn worp. Hij mag het opnemen tegen Dave Chisnall die na de finale van de Masters en winst in eerste ronde van de premier league wat uit vorm lijkt te raken. Na twee weken niet te hebben gewonnen in de premier league en een teleurstellend weekend lijkt de moeilijke periode zich door te zetten. Afgelopen weekend kwam hij niet verder dan 2x een vierde ronde en een derde ronde. Vijf potjes maar gewonnen dus en dat zal niet goed zijn voor het zelfvertrouwen. We gokken daarom 4/10 units op de 1X2 dat Taylor wint van Chisnall tegen een odd van 1.75 bij MyBet.

Peter Wright – Robert Thornton
De avond sluit af met twee Schotten tegen elkaar, hoe kan het mooier in het Schotse Aberdeen. Peter Wright won tot nu toe alle duels in de premier league darts en is de lijstaanvoerder. Afgelopen weekend speelde hij niet bijzonder sterk met vierde ronde, tweede ronde en kwartfinale tijdens de drie kwalificatietoernooien. Thornton speelde vorige week weer in de premier league na een week afwezigheid door ziekte. Hij verloor nipt van Van Barneveld maar hij had er wel een punt uit kunnen slepen. Afgelopen weekend was het niet goed wat Thornton liet zien. Hij lag er op vrijdag en zaterdag meteen in de tweede ronde uit. Op zondag won hij maar één wedstrijd, met uitschakeling in de derde ronde tot gevolg. Je mag dus zeker stellen dat Thornton na zijn ziekte nog zoekende is. Maar veel tijd krijg je daar als darter tegenwoordig niet voor want de toernooien volgen elkaar in rap tempo op. Voor Wright een uitgelezen kans op zijn vijfde partij op rij te winnen. We wedden 3/10 units op de 1X2 van Wright dat hij Thornton verslaat tegen een odd van 1.53 bij Betway.

Andere top bookmakers om te gokken op darts zijn:

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • 25 Euro gratis
  • Gebruik promocode F25

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker