Betway premier league darts play-offs

Na de vorige speelronde in Rotterdam heeft Lewis zich als vierde en laatste geplaatst voor de Betway premier league darts play-offs in de O2 Arena te Londen. De halve finale en finale gaan over een langer format vergeleken met de reguliere competitie wedstrijden. De halve finale gaat over een best of 19 legs (first to 10) en de finale gaat over een best of 21 legs (first to 11). Wie zal dit jaar het toernooi op zijn naam schrijven? Wij van gokken op O2 Arenasport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op de Betway premier league darts.

European Darts Matchplay
Afgelopen weekend is in Hamburg het European Darts Matchplay gehouden. Wade heeft het toernooi gewonnen door in de finale Chisnall met 6-5 te verslaan. Het is goed om te zien wat de spelers hebben gedaan die vandaag in de play-offs staan van de betway premier league darts. Van Gerwen verloor in de halve finale met 2-6 van Wade. Wade versloeg ook Anderson in de derde ronde door de Schot met 6-2 te verslaan. Lewis verloor ook in de derde ronde. Hij verloor met 6-4 van Jelle Klaasen. Taylor kwam niet in actie tijdens dit toernooi.

Michael van Gerwen – Adrian Lewis
Door de 7-5 zege op Van Gerwen in Rotterdam verzekerde hij zich van de koppositie en een extra bonus van £25.000. Tijdens deze wedstrijd liet het publiek zich gelden en daarbij moest vooral Taylor het ontgelden. Taylor speelde hier handig op in door na een break het publiek uit te dagen en zo Van Gerwen uit zijn ritme te halen. Althans, dat probeerde hij want Van Gerwen leek niet onder de indruk te zijn en won uiteindelijk de partij nog. Door de overwinning van Lewis op Anderson (7-2) was hij zeker van een plaats bij de laatste 4. Voor Lewis is dat een uitstekend resultaat want de premier league was in het verleden nooit zijn beste toernooi. Voor deze wedstrijd is Van Gerwen de grote favoriet bij de bookmakers. Het format is langer wat gunstiger is voor de betere darter. Toch is een odd van 1.20 te laag om te gokken op een overwinning van Van Gerwen.

Phil Taylor – Gary Anderson
Taylor liet niet zonder slag of stoot begaan tijdens de laatste wedstrijd in de competitie tegen Van Gerwen, maar uiteindelijk was het niet genoeg om de koppositie over te nemen. Taylor moest daarvoor winnen, maar hij verloor uiteindelijk met 5-7. Het publiek keerde zich tegen Taylor maar hij kon met al zijn ervaring daar prima mee omgaan. In Schotland gebeurd dat ook wanneer hij tegen een Schot moet spelen. Taylor heeft dit seizoen in de premier league laten zien dat je hem nog zeker niet af moet schrijven. Anderson had een moeizame start in de premier league maar wist zich Betway PLuiteindelijk door een hele goede reeks al een aantal weken terug verzekerd van een plaats in de play-offs. Vorig jaar won Anderson de premier league maar voor ons is Taylor de favoriet om deze halve finale te winnen. Hij zal het tempo bepalen waardoor Anderson toch elke keer weer uit zijn ritme zal worden gehaald. Wij gokken 3/10 units op een overwinning van Taylor tegen een odd van 1.83 bij bookmaker Betway.

De finale
Wij denken dat de finale tussen Van Gerwen en Taylor zal gaan. Al zal een finale tussen Van Gerwen en Anderson meer spektakel opleveren gezien het snelle tempo wat beide spelers hanteren. Van Gerwen heeft het afgelopen jaar aangetoond altijd te winnen van Taylor op de grote toernooien. We verwachten dat Van Gerwen ook de betere zal zijn in deze finale. We gokken 3/10 units dat Van Gerwen de Betway premier league darts op zijn naam zal schrijven tegen een odd van 1.60 bij bookmaker Mybet.

Andere top bookmakers om te wedden op Betway premier league darts zijn

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • 25 Euro gratis
  • Gebruik promocode F25

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker