Bayern München – Atletico Madrid voorbeschouwing

Vorige week is de heenwedstrijd geweest tussen Bayern Munchen en Atletico Madrid en de Spanjaarden wisten met 1-0 te winnen. Een geweldige solo van Niquez zorgde al vroeg in de wedstrijd voor de 1-0 en daarna wisten beide ploegen niet meer te scoren. Een ideale uitslag voor de thuisspelende ploeg na een eerste wedstrijd. Is het genoeg om Atletico Madrid naar de finale van de Champions League te brengen? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op de halve finale Champions League wedstrijd tussen Bayern München – Atletico Madrid.

Bayern Munchen
De Duitse ploeg gaf een hoop spelers rust in de aanloop van de return wedstrijd van de halve finale Champions League, met als resultaat een gelijkspel bayern - atleticoin de eigen competitie. Borussia Dortmund staat nog steeds op gepaste afstand maar die zouden het Bayern Munchen nog echt wel moeilijk hebben gemaakt als zij één eerdere wedstrijd niet weg hadden gegeven in verband met de Europa League. Voor de Duitsers zijn Badstuber en Robben nog altijd te geblesseerd om in actie te komen. Boateng heeft een kleine blessure en een fitnesstest moet blijken of hij kan starten. Rode is afgelopen week ziek geweest en is nog twijfelachtig voort dit duel.

Atletico Madrid
Afgelopen week wist Atletico Madrid te winnen van Rayo Vallecano maar dat ging erg moeizaam. Simeone gaf een aantal spelers rust maar deze moesten alsnog opdraven om het verschil te maken in deze wedstrijd. Uiteindelijk won Atletico Madrid met 1-0 en blijft het daardoor nog in de race voor het kampioenschap bij een mogelijke misstap van FC Barcelona. Tiago is nog steeds geblesseerd, hij is al lang afwezig in verband met zijn beenbreuk. Voor de rest kan Simeone beschikken over een voltallige selectie.

Voorspelling
In de eerste wedstrijd voorspelde we al weinig goals en dat is nu niet anders. Atletico Madrid zal met een hele gesloten verdediging gaan spelen en speculeren op de counter. We denken dat Bayern München het heel moeilijk zal gaan krijgen. Zeker als Atletico Madrid via een counter een doelpunt weet te maken. We gokken daarom 2/10 units op Atletico Madrid to qualify tegen een odd van 1.73 bij bookmaker Betway.

Andere top bookmakers om te wedden op de halve finale Champions League zijn

Bwin

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Mooie aanbiedingen!

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Betathome

€50gratis
€50gratis
  • 50% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • €25 gratis
  • Gebruik promocode F25