Barcelona – Atletico Madrid voorspelling

Midweeks begint de volgende speelronde in Spanje alweer met de kraker Barcelona – Atletico Madrid op het programma. De wedstrijd zal dinsdag om 22:00 beginnen. Barcelona verspeelde afgelopen zaterdag twee punten door 2-2 te spelen op bezoek bij Celta de Vigo. Atletico Madrid wist thuis met 2-1 te winnen van Alaves. Barcelona zal de zege moeten pakken om mee te blijven doen voor de titel. Winnen de Catalanen ook? Wij van gokken op sport geven naast tips op Duits voetbal en ATP tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Barcelona – Atletico Madrid.

Barcelona

Het was voetballend misschien wel het beste wat Barcelona heeft laten zien na de corona break maar het leverde uiteindelijk niet de drie punten op. Sterker nog, Celta had eigenlijk de drie punten moeten pakken want het krijg in de absolute slotfase nog een mega kans op de 3-2. Het gaf de defensieve kwetsbaarheid aan van Barcelona want Celta kon met één goede steekbal en zo doorheen snijden. De samenwerking tussen Puig en Messi daarentegen kan als een pluspunt meegenomen worden.

Atletico Madrid

Het elftal van Simeone had toch wel moeite met Alaves en kwam er moeilijk doorheen. Eigenlijk kwamen alle gevaarlijke momenten uit spelhervattingen en in de tweede helft was het dan ook raak uit een corner. Een makkelijk gegeven strafschop na een geweldige actie van Llorente zorgde voor de 2-0. Uiteindelijk scoorde Alaves nog uit een penalty de 2-1 maar kwam de thuisploeg niet meer in gevaar. Op het einde van de wedstrijd pakte Savic en Koke nog wel allebei een gele kaart waardoor ze geschorst zijn voor deze wedstrijd.

Voorspelling Barcelona – Atletico Madrid

Er lijkt een stijgende lijn te zitten in het spel van Barcelona maar de kans bestaat dat de schade ten opzichten van Real Madrid niet meer te achterhalen is. Dat Savic en Koke geschorst zijn is een flinke aderlating voor de ploeg uit Madrid. Simeone heeft na de eerste wedstrijd sinds de hervatting al aangegeven dat hij goed gaat afwegen wanneer hij spelers rust gaat geven. Nu is de stand inmiddels zo dat Atletico Madrid al een flink gat heeft met plek vijf en Champions League eigenlijk al niet meer kan ontlopen. Natuurlijk wil hij altijd winnen, maar we zouden er niet raar van opkijken als hij deze wedstrijd gaat gebruiken om wat belangrijke spelers sneller rust te geven als de stand zich hiervoor leent.

Gokken op Barcelona – Atletico Madrid doen we met 4/10 units op Barcelona tegen een odd van 1.91 bij bookmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op Barcelona – Atletico Madrid maar nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker