AZ – Willem II

Omdat er WK kwalificatie wedstrijden waren afgelopen week begint de Eredivisie dit weekend niet op de vrijdag maar zijn de eerste wedstrijden op zaterdag, waaronder AZ – Willem II. AZ had wat moeite de eerste twee wedstrijden van het seizoen maar heeft de laatste twee wedstrijden in winst omgezet. Willem II is de laatste twee wedstrijden ook ongeslagen. Kunnen de Tilburgers de lijn doortrekken? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op AZ – Willem II.

AZ
Ondanks een matige start van de competitie wist AZ zich wel te plaatsen voor de groepsfase van de Europa League. Goed voor AZ en voor Nederland az-willemiiwat betreft de punten voor de UEFA ranglijst. In de competitie heeft het de laatste twee wedstrijden van NEC en Utrecht gewonnen waardoor de matige start al snel is vergeten. AZ speelt op dit moment misschien wel het leukste voetbal van alle clubs uit de Eredivisie. Er zit veel beweging in het spel van AZ, er zijn veel lopende mensen. Op de laatste dag van de transferperiode verloor het Henriksen aan Hull City die de middenvelder huurt van AZ. Maar AZ ziet al jaren haar beste spelers vertrekken en weet dat toch altijd weer goed op te vullen.

Willem II
De start van de nieuwe trainer Van der Looi was moeizaam maar door een overwinning op Ajax in Amsterdam kantelde het negatieve sentiment enigszins. Thuis kon het geen vuist maken tegen Roda JC dat kwam voor een punt en dat ook kreeg. Toch zijn dat de wedstrijden waarin Willem II de punten zal moeten pakken wil het dit jaar de degradatiestress ontlopen. Deze week legde Willem II opnieuw een speler vast, namelijk de Belg Tshimanga. Een linksback en dat was tot nu toe nog een zwak bezette positie binnen de selectie. Hij brengt genoeg ervaring met zich mee omdat hij jaren in België bij Racing Genk heeft gespeeld.

Voorspelling
AZ zal de aanval kiezen terwijl Willem II zich in zal graven en op de counter zal willen spelen. Willem II zal zo lang mogelijk stand willen houden en al tevreden zijn met een punt. AZ zal het duel snel open willen breken met een goal. Anders kunnen we wel eens hetzelfde beeld zijn als bij de wedstrijd Psv – FC Groningen. Toch verwachten we hier een reguliere zege voor AZ. De odd voor een thuisoverwinning is 1.48 en dat is in onze ogen de odd die het moet zijn. De asian handicap -1 tegen een odd van 1.70 is zeker een optie en we spelen deze voor 2/10 units bij bookmaker 10Bet.

Andere bookmakers om te gokken op AZ – Willem II staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan snel een gratis account aan.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands