AZ – PSV voorspelling

Op zaterdag staat een belangrijk duel op het programma tijdens Eredivisie speelronde 29 in de vorm van AZ – PSV, aftrap 19:45 in Alkmaar. Afgelopen speelronde wonnen beide ploegen. AZ won op bezoek bij ADO Den Haag met 3-0 terwijl PSV in eigen huis met 5-1 afrekende met NAC. Wint AZ eindelijk eens van een traditionele top drie club en maakt het de competitie weer spannend? Wij van gokken op sport geven naast tips op premier league ook tips om te gokken op AZ – PSV.

AZ

Eigenlijk met weinig moeite wist AZ de drie punten te pakken op bezoek in Den Haag. Het spel zag er ook iets beter uit ten opzichte van de voorgaande duels. Het lijkt ons onmogelijk dat AZ nog op de tweede plaats zal komen en dus kan de ploeg zich eigenlijk al richten op de bekerfinale tegen Feyenoord.

PSV

Tegen NAC had de aankomend landskampioen weinig moeite en dat was ook wel te verwachten. Nu breekt de fase aan dat de ploeg er moet staan want tegen AZ en de volgende wedstrijd tegen Ajax moet het laten zien wat het kan. AZ was in Eindhoven eigenlijk de betere ploeg maar wisten de Eindhovenaren te profiteren van het zwakke verdedigen van Vlaar.

Voorspelling AZ – PSV

Bij PSV zal er toch wel spanning op dit duel staan. AZ kan eigenlijk vrijuit dit duel ingaan. Als het net als altijd de bal wil hebben en aanvallend speelt dan is dit in het voordeel van PSV, dat goed de ruimtes zal gaan gebruiken. Daarnaast zal toch ook wel een aantal keer de vraag komen of AZ nu wel eens van een traditionele top 3 club kan winnen. Wij betwijfelen dat.

Gokken op AZ – PSV doen we met 3/10 units op een uitzege van PSV tegen een odd van 2.55 bij bookmaker NetBet.

Zelf gokken op AZ – PSV? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands