AZ – PEC Zwolle voorspelling

Net als alle andere wedstrijden tijdens Eredivisie speelronde 34 staat AZ – PEC Zwolle op het programma om zondag 14:30. AZ verloor opnieuw een wedstrijd van een club uit de traditionele top drie door met 3-0 te verliezen in Amsterdam. PEC Zwolle verloor in eigen huis met 1-0 van Willem II en is daardoor nog altijd niet zeker van een play-off plek. Lukt het PEC Zwolle om deze plek veilig te stellen? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op AZ – PEC Zwolle.

AZ

Op bezoek bij Ajax miste AZ aanzienlijk wat spelers waaronder spits Weghorst door een ruzie op de training met Coutinho. De verwachting is dat hij er nu wel weer bij zal zijn. Tegen Ajax was het weer hetzelfde liedje als het gaat om grote wedstrijden. Zo sluit AZ toch een beetje het seizoen in mineur maar zal het voor eigen publiek nog altijd de motivatie hebben om de laatste wedstrijd van het seizoen te winnen.

PEC Zwolle

Een thuiszege op Willem II zou PEC Zwolle met zekerheid in de play-offs hebben gebracht maar de ploeg liet het afweten. Zo kan een seizoen wat heel mooi van start ging toch slecht eindigen door buiten de top acht van de Eredivisie te eindigen.

Voorspelling AZ – PEC Zwolle

Voor PEC Zwolle staat er dus echt nog wel wat op het spel terwijl voor AZ het seizoen klaar is. De mini kans om als tweede te eindigen door Ajax te verslaan is mislukt en nu blijft het zeker op plaats drie staan. Zwolle zal er echt alles aan willen doen om te winnen en AZ speelt thuis altijd al aanvallend en sterk. We verwachten dus een vrij open duel met veel goals.

Gokken op AZ – PEC Zwolle doen we met 3/10 units op de Over 3.0 goals tegen een odd van 1.72 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op AZ – PEC Zwolle? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker