AZ – Feyenoord voorspelling

Na de interlandperiode begint ook de Eredivisie weer komend weekend met op zondag de vroege wedstrijden tussen AZ – Feyenoord. Tijdens de vorige speelronde verloor AZ op bezoek bij Heracles met 3-2 terwijl Feyenoord in de Kuip met 4-2 wist te winnen van NAC. Het verschil tussen beide ploegen op de ranglijst is maar twee punten. Lukt het AZ om over Feyenoord heen te gaan of slaan de Rotterdammers een gat van vijf punten? Wij van gokken op sport geven naast tips op Engels voetbal en tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Az – Feyenoord.

AZ

Na het gelijke spel in eigen huis tegen Vitesse verloor AZ voor het eerst dit Eredivisie seizoen een wedstrijd in Almelo. Opmerkelijk, want de ploeg was bezig aan een goede reeks en liet toch wel goed voetbal zien. Maar we hebben ook allemaal de afgang in de Europa League gezien en daar speelde AZ helemaal niet goed en had het met name moeite om doelpunten te maken.

Feyenoord

Na de uitschakeling in Europa en de nederlaag tijdens het openingsduel in de Eredivisie tegen De Graafschap leek een crisis voor handen in de Kuip. Maar de ploeg pakte dit goed op en won vervolgens drie duels op rij. Niet dat het spel altijd even goed was, in tegendeel. Het verloopt moeizaam en het draait absoluut nog niet. Feyenoord is afhankelijk van de grillen van Berghuis en Van Persie als het gaat om doelpunten.

Voorspelling AZ – Feyenoord

AZ wil altijd voetballen en dat levert vaak leuke duels op, maar tegen de top drie blijkt dat de afgelopen jaren niet het goede recept. De ploeg uit Alkmaar verloor de laatste jaren keer op keer als het gaat om confrontaties met de traditionele top drie clubs uit de Eredivisie. Dit jaar is Feyenoord zeker niet sterker geworden en blijkt het vooral defensief erg kwetsbaar met al zeven tegendoelpunten dit jaar. We verwachten veel doelpunten en gaan daarom voor de Over 3.0 goals.

Gokken op AZ – Feyenoord doen we met 3/10 units op de Over 3 goals tegen een odd van 1.75 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op AZ – Feyenoord? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker