Australian Open 2019 vrouwen voorbeschouwing

Natuurlijk starten de vrouwen samen met de mannen op maandag 14 januari aan de Australian Open 2019 vrouwen. Grand Slams zijn altijd gecombineerde toernooien en worden net als bij de mannen door de ITF georganiseerd. Vorig jaar wist Wozniacki voor het eerst in haar carrière een grand slam te winnen. Bertens verloor onnodig in Brisbane maar pakte de draad goed op in Sydney waar ze tot de halve finale kwam. Natuurlijk was er een gelukje dat Muguruza in de tweede ronde niet kwam opdagen maar dat heb je zo nu en dan nodig op de WTA Tour. Vorig jaar reikte Bertens tot de derde ronde, weet ze nu verder te komen? Wij van gokken op sport geven naast tips op ATP Tennis en Darts ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Australian Open 2019 vrouwen.

Australian Open 2019 vrouwen (hard)

Het prijzengeld is identiek aan dat van de mannen en er ligt dus ruim $3 miljoen te wachten voor de winnares. Ook hier zijn 128 speelsters actief en start iedereen in de eerste ronde. Zeven wedstrijden moeten er worden gewonnen om uiteindelijk de eindzege te pakken. De top acht geplaatste speelsters zijn Halep (1), Kerber (2), Wozniacki (3), Osaka (4), Stephens (5), Svitolina (6), Pliskova (7) en Kvitova (8). Bertens is als negende geplaatst en mag het in de eerste ronde opnemen tegen de Amerikaanse Riske. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

Australian Open 2019 vrouwen favorieten

Halep is als eerste geplaatst maar had afgelopen week nog altijd last van haar blessure waardoor ze de WTA Finals miste. Kerber speelde een goede Hopman Cup maar kun in Sydney geen potten breken en verloor in de kwartfinale van Kvitova. Wozniacki verloor al snel in Auckland en speelde afgelopen week geen toernooi. Osaka, Stephens en Svitolina vielen ook tegen en werden allen vroegtijdig uitgeschakeld op het toernooi waar ze actief waren. De enige die zich in goede vorm laat zien is Kvitova. Het veld bij de dames ligt dan ook weer volledig open en het toernooi kan zomaar door een stuk of 20 speelsters worden gewonnen. Serena Williams speelde alleen op de Hopman Cup en de vraag is of ze conditioneel nog wel mee kan de komende twee weken. We gaan dan ook voor de vrouw die op ons de beste indruk heeft achtergelaten de laatste weken en dat is Kvitova. Ze is natuurlijk vorig jaar al sterk teruggekomen en heeft uiteindelijk de meeste titels gepakt bij de vrouwen.

Gokken op Australian Open 2019 vrouwen doen we met 1/10 unit op Kvitova tegen een odd van 15.00 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Australian Open 2019 vrouwen? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker