ATP Winston-Salem voorbeschouwing

Het laatste ATP toernooi voordat de US Open gaat beginnen is ATP Winston-Salem. Dit is ook het laatste toernooi in de Emirates Airline US Open series. Kevin Anderson won dit toernooi vorig jaar en is ook dit jaar weer actief om zijn titel te verdedigen. Wie gaat het laatste ATP toernooi voor de US Open op zijn naam schrijven? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op ATP Winston-Salem.

ATP Winston-Salem (hard)
Het ATP Winston-Salem Open is een ATP250 toernooi. De ondergrond is dezelfde hardcourt baan als op de US Open. Het totale prijzengeld is in ATP Winston-Salemtotaal iets minder dan $700.000 en de winnaar kan iets meer dan $86.000 op zijn rekening bijschrijven. Er zijn 48 spelers actief op dit toernooi waardoor de 16 geplaatste spelers een bye hebben in de eerste ronde. De geplaatste spelers zijn Gasquet (1), Bautista-Agut (2), Cuevas (3), Johnson (4), Anderson (5), Querrey (6), Simon (7), Ramos-Vinolas (8), Troicki (9), Sousa (10), Lorenzi (11), Kuznetsov (12), Delbonis (13), Baghdatis (14), Verdasco (15) en Carreno Busta (16). Er is één Nederlander actief op dit toernooi en dat is Tim van Rijthoven. Hij verloor de laatste ronde in de kwalificaties maar omdat Kokkinakis zich af heeft gemeld met een blessure mag hij deelnemen als lucky loser.

Favorieten
Zoals al te zien is aan de deelnemerslijst is dit toernooi niet echt goed bezet. De top 15 van de wereld is afwezig en pakt rust op weg naar de US Open. Een kans dus voor de spelers buiten de top 15 om een ATP toernooi te winnen. Gasquet is als eerste geplaatst maar hij komt net pas terug van een blessure. Anderson is de titelverdediger maar is dit jaar nog niet in bijzonder goede doen. Het veld ligt dit bij elkaar en omdat echte toppers ontbreken kan de winst weleens een verrassing worden. We gokken 1/10 unit op Querrey to win ATP Winston-Salem tegen een odd van 21.00 bij bookmaker Bwin.

Andere top bookmakers om te wedden op ATP Winston-Salem tennis staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan nu een gratis account aan.

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • 25 Euro gratis
  • Gebruik promocode F25

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Unibet

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

Kroon

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands