ATP Winston-Salem 2019 voorbeschouwing

Met nog één weg te gaan naar de US Open hebben een aantal spelers nog de kans om wedstrijdritme op te doen bij het ATP Winston-Salem 2019. Een klein ATP 250 toernooi dat traditioneel een week voor het laatste grand slam van het jaar gepland staat. Vorig jaar won Medvedev dit toernooi maar zal zijn titel niet verdedigen. Hij speelt de finale van het ATP 1000 toernooi in Cincinnati en neemt daarna een week rust. Wie pakt voor de US Open de titel hier in Winston-Salem? Wij van gokken op sport geven naast tips op WTA tennis en UCI wielrennen ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Winston-Salem 2019.

ATP Winston-Salem 2019 (hard)

Het Winston-Salem Open is de officiële naam van het ATP Winston-Salem 2019 toernooi. Het totale prijzengeld is iets meer dan $710.000 en de winnaar krijgt bijna $100.000. Er zijn 48 spelers aanwezig waardoor de top zestien geplaatste spelers een bye hebben in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Paire (1), Shapovalov (2), Hurkacz (3), Sousa (4), Evans (5), Querrey (6), Sonego (7) en Krajinovic (8). Robin Haase is automatisch toegelaten tot het toernooi en mag het in de eerste ronde opnemen tegen de Amerikaan Kudla. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Winston-Salem 2019 favorieten

Het mag geen verrassing zijn dat alle toppers afwezig zijn. Zij geven de voorkeur aan een week trainingen op het US Open terrein en werken zo in alle rust naar het toernooi toe. Paire is nog net een speler binnen de top 30 van de wereldranglijst. Het gaat dus een open toernooi worden. Querrey is bij de bookmakers de favoriet om te winnen maar hij heeft dit jaar nog niet op niveau gepresteerd en is nog te wisselvallig. Paire komt staat als tweede op de favorietenlijst maar hij speelt vaker tegen zichzelf dan de tegenstander. Murray heeft de wildcard voor dit toernooi wel geaccepteerd maar hij is voor ons geen favoriet. Hij beweegt nog altijd ontzettend moeizaam op de baseline. Als we een speler moeten kiezen uit dit deelnemersveld dan kiezen we voor Kecmanovic. Een speler die dit jaar zijn doorbraak heeft op de ATP tour en vorig week nog won van Zverev in Cincinnati. Hij heeft al behoorlijke resultaten geboekt en we zien hem dit toernooi ver komen.

Gokken op ATP Winston-Salem 2019 doen we met 1/10 unit op Kecmanovic tegen een odd van 42.00 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Winston-Salem 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker