ATP Wenen 2019 voorbeschouwing

Na de kleine ATP 250 toernooien van afgelopen week staat komende week in het teken van twee ATP 500 toernooien waaronder ATP Wenen 2019. Een toernooi dat de opmaat is naar de laatste ATP 1000 Masters toernooi in Parijs. Vorig jaar wist Anderson de titel te pakken in Oostenrijk. Hij kan dit jaar zijn titel wegens een blessure niet verdedigen. Wie volgt hem op? Wij van gokken op sport geven naast tips op WTA tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Wenen 2019.

ATP Wenen 2019 (indoor hard)

Het Erste Bank Open is de officiële naam van het ATP Wenen 2019 toernooi. Een ATP 500 toernooi met een totale prijzenpot van bijna €2,3 miljoen en de winnaar krijgt bijna €475.000 mee naar huis. Er zijn in totaal 32 spelers aanwezig waardoor iedereen start in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Thiem (1), Khachanov (2), Berrettini (3), Monfils (4), Schwartzman (5), Auger-Aliassime (6), Pella (7) en Coric (8). Er zijn geen Nederlanders aanwezig op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van de loting en alle spelers verwijzen we naar deze link.

ATP Wenen 2019 favorieten

Met maar twee spelers uit de mondiale top tien aanwezig heeft dit toernooi wel eens een betere bezetting gehad. Het einde van het seizoen is aan de gang en dit zijn de toernooien waar spelers met pijntjes vriendelijk voor bedanken om volgende week enigszins fit te verschijnen in Parijs. Thiem wist in Beijing de titel te pakken en we verwachten dat hij deze week de beste kans heeft om te winnen. Voor zijn thuispubliek zal hij ook extra gemotiveerd zijn.

Gokken op ATP Wenen 2019 doen we met 1/10 units tegen een odd van 3.75 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Wenen 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker