ATP Wenen 2018 voorbeschouwing

Deze week staan er op de ATP tour twee ATP 500 toernooien op het programma waarvan ATP Wenen 2018 er één van is. Een toernooi dat altijd samen met ATP Basel staat gepland en de spelers een ideale voorbereiding geeft op het Masters toernooi in Parijs. Vorig jaar wist Pouille dit toernooi te winnen en was daarna ook goed in Parijs. Wie pakt dit jaar de titel in Oostenrijk? Wij van gokken op sport geven naast tips op Engels voetbal en WTA tennis ook tips en een voorbeschouwing om te gokken op ATP Wenen 2018.

ATP Wenen 2018 (indoor hard)

De officiële naam van het ATP Wenen 2018 toernooi is het Erste Bank Open 500. Het totale prijzengeld is met €2,2 miljoen net iets hoger in vergelijking met Basel. De winnaar mag bijna €475.000 mee naar huis nemen. Er zijn 32 spelers aanwezig waardoor iedereen meteen tijdens de eerste ronde in actie komt. De top acht geplaatste spelers zijn Thiem (1), Anderson (2), Dimitrov(3), Isner (4), Nishikori (5), Coric (6), Fognini (7) en Edmund (8). Er komen geen Nederlanders in actie. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het totale speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Wenen 2018 favorieten

Gasquet en Chung hebben zich op het laatste moment afgemeld vanwege blessures en worden vervangen door Norrie en Rublev. Het is een sterk bezet toernooi met alle geplaatste spelers uit de mondiale top 15. Thiem maakt op ons een niet al te sterke indruk dit jaar. We vinden dat hij te veel vanuit het achterveld speelt terwijl hij eigenlijk in de baan moet spelen. Hij zou nog wat aanvallender moeten spelen om de punten korter te houden. Daarnaast speelt hij al heel het jaar ontzettend veel toernooien waar de meeste spelers toch op een gegeven moment een weekje rust inbouwen. We gaan deze week voor Anderson die het hele jaar al een solide indruk maakt.

Gokken op ATP Wenen 2018 doen we met 1/10 unit op Anderson tegen een odd van 7.50 bij bookmaker NetBet.

Zelf gokken op ATP Wenen 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker