ATP Wenen 2017 voorbeschouwing

Na de openingsweek van het indoortoernooi in Europa gaan de mannen de komende week twee ATP 500 toernooien spelen waaronder ATP Wenen 2017. Bij de vrouwen beginnen ze deze week aan het jaarlijkse eind toernooi in Singapore. Voor de mannen duurt dit nog een aantal weken. Volgende week is het laatste ATP Masters toernooi van het jaar in Parijs en dit zijn de ideale toernooien om wedstrijdritme op te doen. Vorig jaar won Murray het toernooi maar hij kan zijn titel niet verdedigen vanwege een blessure. Wie wordt zijn opvolger? Wij van gokken op sport geven naast voetbalwedden tips ook tips om te gokken op WTA Moskou 2017.

ATP Wenen 2017 (indoor hard)

De officiële naam van het ATP Wenen 2017 toernooi is de Erste Bank Open 500. Samen met het ATP Basel toernooi de laatste van de reeks ATP 500 toernooien. Het totale prijzengeld is iets meer dan €2 miljoen en de winnaar krijgt naast de 500 punten bijna €440.000 mee naar huis. Er zijn 32 spelers actief waardoor iedereen start in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn A. Zverev (1), Thiem (2), Dimitrov (3), Carreno-Busta (4), Isner (5), Querrey (6), Isner (7) en Tsonga (8). Er zijn geen Nederlandse speelsters actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Wenen 2017 favorieten

De echte toppers als Federer en Nadal zijn in Basel te vinden. Toch is het nog altijd een goed bezet toernooi. Zverev is als eerste geplaatst en hij mag zijn teleurstellende optreden in Shanghai goedmaken deze week. Toch denken we dat hij nog iets te wisselvallig is om op te gokken op ATP Wenen 2017. Ook voor hem is het een lang jaar geweest en het is altijd afwachten hoe zijn lichaam daar op reageert. Dimitrov is bezig aan een goede reeks en kan dit toernooi zich zo goed als zeker plaatsen voor de ATP Finals 2017 in Londen.

Voor ons is Dimitrov de favoriet om ATP Wenen 2017 te winnen en we gokken 1/10 units tegen een odd van 6.00 bij bookmaker Kroon.

Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op ATP Wenen 2017. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!