ATP Washington 2019 voorbeschouwing

Er staat komende week opnieuw een ATP 500 toernooi op het programma in de vorm van ATP Washington 2019. Een toernooi dat al sinds 1969 op de ATP kalender staat en een gecombineerd toernooi zal zijn met de vrouwen. De afgelopen twee jaar wist Zverev hier de titel te winnen maar de Duitser speelt hier dit jaar niet. Wie gaat hem opvolgen in de Amerikaanse hoofdstad? Wij van gokken op sport geven naast tips op WTA tennis en voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Washington 2019.

ATP Washington 2019 (hard)

Het Citi Open is de officiële naam van het ATP Washington 2019 toernooi. Het totale prijzengeld is ruim $1,8 miljoen en de winnaar krijgt ruim $360.000 aan prijzengeld mee. Er zijn 48 spelers actief op dit toernooi waardoor de top 16 geplaatste spelers een bye hebben in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Tsitsipas (1), Khachanov (2), Medvedev (3), Anderson (4), Isner (5), Cilic (6), Goffin (7) en Raonic (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Washington 2019 favorieten

De top van het deelnemersveld bestaat uit twee verschillende soorten spelers. Aan de ene kant heb je de servicekanonnen als Anderson, Cilic, Isner en Raonic. En aan de andere kant de spelers die goed zijn retourneren en counteren zoals Tsitsipas, Medvedev en Goffin. Als we naar het verleden kijken dan is de service niet doorslaggevend om hier te winnen. Tsitsipas heeft dit jaar wel uitschieters maar weet zijn niveau niet altijd constant te houden. Op onder andere Wimbledon hebben we gezien dat Goffin op de weg terug is. Medvedev is wat ons betreft de speler om dit toernooi te winnen. Hij beweegt snel over de baan, heeft snelle vlakke slagen en kan van iedereen winnen op deze baansoort.

Gokken op ATP Washington 2019 doen we met 1/10 unit op Medvedev tegen een odd van 11.50 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Washington 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker