ATP US Open 2019 voorbeschouwing

De komende twee weken staan in het teken van het laatste grand slam van het jaar de ATP US Open 2019. Vorig jaar wist Djokovic de titel te pakken in New York. Tijdens het laatste toernooi wat hij speelde werd hij in de halve finale uitgeschakeld door de latere winnaar Medvedev. Er zal geen reden zijn voor paniek, maar misschien wel een teken dat het met de scherpte nog wat beter moet. Alle toppers zijn van de partij. Lukt het Djokovic om zijn titel te verdedigen? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen en WTA tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP US Open 2019.

ATP US Open 2019 prijzengeld

Het laatste grand slam van het jaar is de US Open. Na een lang seizoen, wat hierna zeker nog niet voorbij is, de laatste kans om een slam te winnen en veel geld te verdienen. Het totale prijzengeld is bijna $22 miljoen en de winnaar mag $3,85 miljoen mee naar huis nemen. Iedere deelnemer aan de ATP US Open 2019 is verzekerd van $58.000, mits de speler niet geblesseerd op de baan staan en er met de pet na gooit. Dit was het geval bij Tomic tijdens Wimbledon en hij kreeg een boete ter hoogte van het prijzengeld van de eerste ronde. Bij het behalen van de tweede ronde krijgt een speler $100.000 en win je twee potjes dan ben je verzekerd van $163.000. In de vierde ronde strijk je $280.000 op en vanaf de kwartfinale is het prijzengeld al $500.000. De halve finalist krijgt met $960.000 bijna een miljoen en sta je in de finale dan ben je verzekerd van $1,9 miljoen.

ATP US Open 2019 loting

De top acht geplaatste spelers van de ATP US Open 2019 zijn Djokovic (1), Nadal (2), Federer (3), Thiem (4), Medvedev (5), Zverev (6), Nishikori (7) en Tsitsipas (8). Djokovic, Federer en Medvedev zitten in het bovenste gedeelte van het schema. Djokovic en Medvedev kan zelfs al een mogelijke kwartfinale zijn en Djokovic vs Federer een halve finale. Nadal zit aan de onderkant van het schema met Thiem, Zverev en Tsitsipas. Op het eerste gezicht lijkt dit de makkelijke kant van het schema te zijn, maar de vraag is hoe fit Nadal is. Haas zit aan de onderkant van het schema en mag het in de eerste ronde opnemen tegen de als twintigste geplaatste Schwartzman. Voor een compleet overzicht van de loting en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP US Open 2019 favorieten

Na Wimbledon kwamen Federer en Djokovic alleen nog maar in Cincinnati in actie. Voor Federer pakte dat niet goed uit en verloor al vroeg in het toernooi van Rublev. Djokovic verloor in de halve finale maar zag er toch alweer een stuk stabieler uit. Nadal won in Canada maar moest een week later in Cincinnati verstek laten gaan vanwege een blessure aan de knie. De vraag is of hij voldoende fit zal zijn de komende weken. Voor ons is Djokovic de absolute favoriet om net als vorig jaar in New York te winnen. Het best of five format van een grand slam past hem ook beter omdat hij fysiek de sterkste is op de tour.

Gokken op ATP US Open 2019 doen we met 1/10 unit op Djokovic tegen een odd van 2.25 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP US Open 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker