ATP Umag voorbeschouwing

Sinds 1990 staat ATP Umag op de ATP kalender. Het toernooi staat geklasseerd als een ATP250 toernooi en wordt gespeeld op gravel. Vorig jaar won de jonge Oostenrijker Thiem het toernooi maar hij is dit jaar niet actief op dit toernooi. Hij speelt in eigen land het ATP Kitzbühel toernooi. Wie gaat hem opvolgen als winnaar van ATP Umag? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op ATP Umag.

ATP Umag (gravel)
Het gravelseizoen in Europa gaat door met onder andere dit ATP Umag toernooi in Kroatië. De officiele naam van het ATP Umag toernooi is de Konzum Croatia Open Umag. Het totale ATP Umagprijzengeld is iets meer dan €460.000 en de winnaar krijgt iets meer dan €82.000 mee naar huis. Er zijn deze week 28 spelers actief en dat wil zeggen dat de top 4 van de geplaatste spelers een bye hebben in de eerste ronde. De top 4 geplaatste spelers zijn Cuevas (1), Sousa (2), Chardy (3) en Fognini (4). De overige geplaatste spelers die wel tijdens de eerste ronde in actie komen zijn Almagro (5), Carreno Busta (6), Klizan (7) en Vesely (8). Er zijn geen Nederlandse spelers actief op dit toernooi.

Favorieten
Klizan en Cuevas komen beide uit de finale van ATP Hamburg en met hun vorm zit het wel goed. Het is alleen de vraag of met name Klizan het fysiek aan zal kunnen deze week, omdat hij geen bye heeft in de eerste ronde. Voor ons was het jammer dat Klizan de finale won omdat we in hadden gezet op Cuevas. Fognini heeft drie zware partijen gehad in het Davis Cup duel tussen Italië en Argentinië maar heeft een bye in de eerste ronde. Het is altijd maar de vraag hoe de pet staat van Fognini. Hij kan geweldig tennissen maar kan ook vanuit het niets een draak van een wedstrijd spelen en de wedstrijd ook zomaar weggeven. We geven Sousa een goede kans en met name omdat we denken dat Cuevas wat te veel aan het spelen is en daardoor wat fysieke ongemakken heeft. We gokken 1/10 unit op Sousa tegen een odd van 7.00 bij bookmaker Kroon.

Andere top bookmakers om te wedden op ATP Umag staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan nu een gratis account aan.

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • 25 Euro gratis
  • Gebruik promocode F25

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Unibet

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

Kroon

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands