ATP Umag 2018 voorbeschouwing

Samen met het ATP Bastad toernooi is ATP Umag 2018 voor de mannen nog het laatste kleine toernooi voordat het ATP 500 toernooi in Hamburg op het programma staat. In het mooie openlucht stadion met de lichtmasten gaan de mannen deze week strijden om de titel. Vorig jaar wist het jonge talent Rublev dit toernooi te winnen. Lukt het hem on zijn titel te prolongeren? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Umag 2018.

ATP Umag 2018 (gravel)

De officiele naam van het ATP Umag 2018 toernooi is het Plava Laguna Croatia Open Umag. Net als Bastad is ook Umag een kustplaats. Het is een ATP 250 toernooi en het totale prijzengeld is iets meer dan €560.000. De winnaar mag bijna €90.000 op zijn rekening bijschrijven. Er zijn 28 spelers actief waardoor de top 4 van de plaatsingslijst pas tijdens de tweede ronde in actie komt. De geplaatste spelers zijn Edmund (1), Dzumhur (2), Cecchinato (3), Rublev (4), Ramos-Vinolas (5), Haase (6), Sousa (7) en Paire (8). Haase is als zesde geplaatst op dit toernooi en mag het in de eerste ronde opnemen tegen een nog niet bekende spelers uit het kwalificatietoernooi. Voor alle deelnemers en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Umag 2018 favorieten

Het toernooi is iets minder bezet in vergelijking met Bastad maar nog altijd zijn er genoeg subtoppers aanwezig. Edmund is als eerste geplaatst maar heeft te kennen gegeven niet helemaal fit te zijn. Het kan dus zomaar zijn dat hij niet speelt en dan zal het speelschema toch wel een beetje opgeschut worden. Rublev speelde vorig jaar ontzettend goed en won dit toernooi. Vaak zie je dat spelers het altijd goed doen op een toernooi wat ze vorig jaar hebben gewonnen. We gaan daarom opnieuw voor Rublev.

Gokken op ATP Umag 2018 doen we met 1/10 unit op Rublev tegen een odd van 9.00 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op ATP Umag 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!