ATP Umag 2017 voorbeschouwing

De niet grasspelers halen komende week weer rustig adem want dan staan er weer wat graveltoernooien op het programma in de vorm van ATP Umag 2017. De gravelspecialisten zullen zich melden na het grasseizoen om hier te spelen. Ze kunnen nog een paar weken in Europa op gravelspelen voordat de hardcourt toernooien in de VS beginnen op weg naar de US Open. Vorig jaar wist Fognini dit toernooi te winnen, kan hij opnieuw de titel pakken? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Umag 2017.

ATP Umag 2017 (gravel)

De officiële naam van ATP Umag 2017 is het Plava Laguna Croatia Open Umag. Het toernooi is een belangrijk onderdeel als het gaat om city marketing voor toeristische doeleinden. Het is een ATP Umag 2017ATP250 toernooi en het totale prijzengeld is iets meer dan €480.000 waarvan iets minder dan €90.000 voor de winnaar. Er zijn in totaal 28 spelers actief tijdens dit toernooi en dat geeft aan dat de top 4 van de plaatsingslijst een bye heeft in de eerste ronde. De top geplaatste spelers zijn Goffin (1), Monfils (2), Fognini (3), Lorenzi (4). De overige geplaatste spelers die wel in actie komen tijdens de eerste ronde zijn Simon (5), Coric (6), Paire (7) en Vesely (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle spelers en de loting verwijzen we naar deze link.

ATP Umag 2017 (favorieten)

Een toernooi wat altijd door een echte gravelspecialist is gewonnen. De echte toppers ontbreken deze week op de ATP Tour en dat geeft de subtop een kans om een toernooizege te pakken. Goffin heeft de laatste maanden wat last gehad van pijntjes en lijkt nog niet op zijn oude niveau te zitten. Fognini pakte vorig jaar de titel maar hij is altijd bijzonder wisselvallig, maar als hij een week heeft dat alles meezit dan is hij onverslaanbaar. Monfils begon het jaar sterk maar opnieuw gooide blessures roet in het eten. Coric speelt voor eigen publiek en de vraag is of hij goed met de druk om kan gaan. Lastige keuze om hier een favoriet aan te wijzen maar dan gaan we uiteindelijk toch voor Goffin, gezien de loting die hij heeft

We gokken 1/10 unit dat Goffin ATP Umag 2017 op zijn naam schrijft tegen een odd van 4.50 bij bookmaker Mr. Green.

Andere goede bookmakers om te gokken op ATP Umag 2017 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de aantrekkelijke welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!