ATP Toronto voorbeschouwing

Na Wimbledon komen een aantal toppers toppers weer in actie tijdens het ATP Toronto toernooi. Het toernooi staat geklasseerd als een ATP1000 Master series toernooi en is één van de twee ATP1000 toernooien die meetellen voor de US Open Series ranglijst. De winnaar van deze ranglijst krijgt bij winst van de US Open een grote financiële bonus van meer dan $1 miljoen. Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op ATP Toronto.

ATP Toronto (hard)
Elk jaar wisselen Toronto en Montreal elkaar af als het gaat om de organisatie van dit master toernooi. Vorig jaar was dit master toernooi dus nog in Montreal. De officiële naam van ATP Toronto ATP Torontois de Rogers Cup. Het totale prijzengeld van dit ATP1000 toernooi is maar liefst iets meer dan $4 miljoen en de winnaar mag iets meer dan $780.000 mee naar huis nemen. Er zijn 56 spelers actief op het hoofdtoernooi en dat wil zeggen dat de top 8 van de plaatsingslijst een bye heeft in de eerste ronde. De top 8 van de plaatsingslijst zijn Djokovic (1), Wawrinka (2), Nishikori (3), Raonic (4), Berdych (5) Thiem (6), Goffin (7) en Cilic (8). De andere 8 geplaatste spelers die wel de eerste ronde in actie moeten komen zijn Isner (9), Monfils (10), Kyrgios (11), Tomic (12), Pouille (13), Paire  (14), Johnson (15) en Sock (16). Er zijn op dit toernooi geen Nederlandse spelers actief.

Favorieten
Na Wimbledon zien we alle grote namen weer op de ATP tour verschijnen tijdens dit ATP1000 Masters toernooi in Toronto. Vorig jaar, in Montreal, wist Murray dit toernooi te winnen door in de finale Djokovic te verslaan. Dit jaar is Murray er niet bij omdat hij zich, net als Federer, voorbereid op de Olympische Spelen. De vraag is hoe Djokovic is hersteld van zijn vroege uitschakeling op Wimbledon. Na afloop gaf hij te kennen dat het winnen van Roland Garros toch wel heel erg veel energie had gekost en wellicht niet helemaal fit was voor Wimbledon. Nadal maakt ook zijn zoveelste comeback op de tour na opnieuw een blessure. De vraag is hoe hij zonder wedstrijdritme dit toernooi zal doorkomen. Op hardcourt was hij al niet de meest dominante speler, na een blessure mogen we eigenlijk niet verwachten dat hij kans maakt op de titel. We verwachten ook veel van Raonic die voor eigen publiek extra gemotiveerd zal zijn. Toch verwachten we dat Djokovic dit toernooi gaat winnen, zeker omdat hij de enige aanwezige spelers is uit de fab4. We gokken 3/10 units dat Djokovic ATP Toronto zal winnen tegen een odd van 1.62 bij bookmaker Betway.

Andere top bookmakers om te wedden op ATP Toronto staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan nu een gratis account aan.

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • 25 Euro gratis
  • Gebruik promocode F25

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Unibet

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

Kroon

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands