ATP Toronto 2018 voorbeschouwing

De eerste van twee opeenvolgende ATP 1000 Masters series toernooi is het ATP Toronto 2018. In de maand augustus krijgen de mannen in totaal 2x een ATP 1000 en een Grand Slam toernooi voor de kiezen. De finalist van vorig jaar, Roger Federer, heeft zich afgemeld voor het toernooi omdat hij anders vanwege de vele toernooien niet meer fit aan de US Open kan beginnen. Alle andere toppers zijn wel aanwezig en dus beloofd het een mooie week te worden in Canada. Vorig jaar wist Alexander Zverev het toernooi te winnen. Kan hij zijn titel met succes verdedigen? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen en voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Toronto 2018.

ATP Toronto 2018 (hard)

De Rogers Cup is de officiële naam van het ATP Toronto 2018 toernooi dat ieder jaar van locatie wisselt met Montreal. Dit jaar zullen de vrouwen in Montreal spelen waar de mannen dat volgend jaar weer doen. Het totale prijzengeld is ruim $5,3 miljoen en de winnaar mag ruim $1 miljoen mee naar huis nemen. Er zijn in totaal 56 spelers aanwezig waardoor de top acht geplaatste spelers een bye hebben in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Nadal (1), A. Zverev (2), Del Potro (3), Anderson (4), Dimitrov (5), Cilic (6), Thiem (7) en Isner (8). Robin Haase is automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi en mag het in de eerste ronde opnemen tegen Nishikori. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Toronto 2018 favorieten

Federer doet niet mee en dat heeft te maken dat het Masters toernooi van volgende week in Cincinnati een snellere baan is in vergelijking met de baan in Toronto. Nadal zijn voor het eerst zijn opwachting maken na Wimbledon en de vraag is hoe hij op het hardcourt zal bewegen. A. Zverev en Del Potro hebben beide al ritme op het hardcourt door de toernooien van Washington en Los Cabos te spelen. Ook voor de blessuregevoelige speler als Del Potro zijn het drukke weken en daarbij is het altijd maar afwachten hoe zijn lichaam hiermee omgaat. Cilic en Dimitrov hebben zich de laatste weken ook rustig gehouden terwijl Thiem nog in Europa speelde op gravel. En dat was geen succes want zowel in Hamburg als Kitzbuhel lag hij er snel uit. Toch is Cilic voor ons een speler om in de gaten te houden. Zijn vlakke harde slagen komen op het hardcourt goed aan en hij won natuurlijk al eens de US Open.

Gokken op ATP Toronto 2018 doen we met 1/10 unit op Cilic tegen een odd van 12.00 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op ATP Toronto 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!