ATP Tokyo 2019 voorbeschouwing

Na de wat kleinere toernooi volgen er deze week twee ATP 500 toernooien in Azië waaronder ATP Tokyo 2019. De toppers beginnen zich nu ook weer op de ATP tour te begeven en zien de ATP 500 toernooien als opwarmertje voor het ATP 1000 Master toernooi in Shanghai volgende week. Djokovic zal deelnemen aan dit toernooi waar Medvedev vorig jaar de titel pakte. Djokovic heeft de titel nog nooit gepakt in Tokyo, lukt het hem dit jaar? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen en WTA tennis ook voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Tokyo 2019.

ATP Tokyo 2019 (hard)

Het Rakuten Open Tennis Championships is de officiële naam van het ATP Tokyo 2019 toernooi. Het totale prijzengeld is bijna $1,9 miljoen en de winnaar krijgt bijna $400.000 mee naar huis. Er zijn 32 spelers actief waardoor iedereen start in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Djokovic (1), Coric (2), Goffin (3), Paire (4), Pouille (5), Cilic (6), Fritz (7), De Minaur (8). Er zijn geen Nederlanders actief tijdens dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Tokyo 2019 favorieten

Dat Djokovic hier speelt is opmerkelijk want vaak slaat hij dit toernooi over om in China te spelen. Hij zal ongetwijfeld een aardig startbedrag krijgen om een keer hier te spelen. Hij is de enigste speler uit de top 10 hier aan aanwezig en meteen de grote favoriet voor ons. We nemen aan dat hij dit toernooi serieus zal benaderen en ook voor de winst zal gaan deze week. We gaan daarom voor Djokovic deze week om ook de titel te pakken.

Gokken op ATP Tokyo 2019 doen we met 1/10 unit op Djokovic tegen een odd van 1.70 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Tokyo 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker