ATP Sydney 2019 voorbeschouwing

Het laatste voorbereidingstoernooi in Australië op weg naar de Australian Open is het ATP Sydney 2019 toernooi. Een ATP 250 toernooi waar de echte toppers niet aanwezig zullen zijn. Zij bereiden zich voor in Melbourne door trainingsuren te maken. Vorig jaar won de Rus Medvedev deze titel in wat later bleek een top jaar voor hem. Hij staat al in de finale van ATP Brisbane en zal sowieso met een goed gevoel richting Sydney gaan. Lukt het hem om zijn titel te prolongeren? Wij van gokken op sport geven naast tips op WTA tennis en voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Sydney 2019.

ATP Sydney 2019 (hard)

De officiële naam van het ATP Sydney 2019 toernooi is het Sydney International. Het totale prijzengeld voor dit ATP 250 toernooi is bijna $530.000 en de winnaar krijgt iets meer dan $90.000 mee naar huis. Er zijn 28 spelers actief en de top vier geplaatste spelers hebben dus een bye in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Tsitsipas (1), Medvedev (2), Schartzman (3), Simon (4), De Minaur (5), Pouille (6), Fucsovics (7) en Seppi (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en de loting verwijzen we naar deze link.

ATP Sydney 2019 favorieten

De subtop van de ATP Tour mogen gaan uitmaken wie dit toernooi op zijn naam zal schrijven. Tsitsipas komt van de Hopman Cup en speelt hier zijn eerste officiële ATP toernooi van 2019. Medvedev speelt dus de finale in Brisbane maar heeft een bye in de eerste ronde dus de verwachting is dat hij gewoon zal spelen. Had zal zeker close worden maar we geven Tsitsipas toch de beste kansen om dit toernooi te winnen.

Gokken op ATP Sydney 2019 doen we met 1/10 unit op Tsitsipas tegen een odd van 7.00 bij bookmaker NetBet.

Zelf gokken op ATP Sydney 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker