ATP Sydney 2018 voorbeschouwing

De openingsweek van tennisseizoen 2018 hebben we achter de rug en komende week staan er twee ATP toernooien op de planning waaronder ATP Sydney 2018. Met nog een week voordat de Australian Open begint hebben de spelers nog maar een week om helemaal klaar te zijn voor het eerste grand slam van het jaar. Wie pakt de titel in Sydney en gaat met een goed gevoel naar Melbourne? Wij van gokken op sport geven naast voetbalwedden tips en ook tips om te gokken op ATP Sydney 2018.

ATP Sydney 2018 (hard)

Het Sydney International zal samen met een WTA toernooi gespeeld worden. Het totale prijzengeld voor dit ATP250 toernooi is iets minder dan $470.000 en de winnaar krijgt bijna $84.000 mee naar huis. Er zijn in totaal 28 spelers actief op dit toernooi en daardoor hebben de top vier van de plaatsingslijst een bye in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Ramos-Vinolas (1), Muller (2), Schwartzman (3), Fognini (4), Mannarino (5), Kohlschreiber (6), Dzumhur (7) en M. Zverev (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Sydney (favorieten)

De echte toppers ontbreken tijdens ATP Sydney 2018. Dat komt mede door blessures, want Nishikori zou eigenlijk starten maar kan zijn comeback nog niet maken. Andere toppers spelen in exhibitie toernooien waar waarschijnlijk veel startgeld te verdienen valt. Muller is als tweede geplaatst en won vorig jaar. Ramos-Vinolas is de nummer één geplaatst en opent zijn jaar met dit toernooi. Toch geloven we dat een oud winnaar altijd met een beter gevoel een toernooi ingaat en daardoor altijd wat meer kan.

Gokken op ATP Sydney 2018 doen we met 1/10 unit dat Muller opnieuw het toernooi wint tegen een odd van 8.00 bij bookmaker Kroon.

Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op ATP Sydney 2018. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!