ATP Stuttgart 2018 voorbeschouwing

Na deze week verlaten we het gravel en gaan we over naar het korte grasseizoen dat bij de mannen start met onder andere ATP Stuttgart 2018. Een toernooi dat vroeger nog op gravel werd gespeeld maar sinds 2015 een grastoernooi is. Vorig jaar won Pouille dit toernooi, kan hij hier zijn titel verdedigen? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen en Formule1 een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Stuttgart 2018.

ATP Stuttgart 2018 (gras)

De officiële naam van ATP Stuttgart 2018 is de Mercedes Cup en staat genoteerd als een ATP250 toernooi. Het totale prijzengeld is iets meer dan €650.000 en de winnaar krijgt bijna €120.000 mee naar huis. Er zijn in totaal 28 spelers actief waardoor de top vier een bye heeft in de eerste ronde. De acht geplaatste spelers zijn Federer (1), Pouille (2), Berdych (3), Kyrgios (4), Kohlschreiber (5), Shapovalov (6), Raonic (7) en Lopez (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi en dat is in principe logisch omdat zij actief zijn in Rosmalen. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Stuttgart 2018 (favorieten)

Sinds dit toernooi op gras wordt gespeeld hebben Nadal, Thiem en Pouille hier de zege gepakt. Federer dus niet en hij maakt zijn opwachting weer op de ATP Tour nadat hij het complete gravelseizoen links heeft laten liggen. Hij is natuurlijk de favoriet, maar hij heeft ook altijd wedstrijdritme nodig om tot goed spel te komen. Hij speelt al een wedstrijd minder omdat hij als eerste geplaatst is en het is zeker een risico om Federer te pakken als eindwinnaar. Toch moet hij verreweg de beste speler zijn van dit deelnemersveld.

Gokken op ATP Stuttgart 2018 doen we met 1/10 units op Federer tegen een odd van 2.50 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op ATP Stuttgart 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!