ATP St. Petersburg 2019 voorbeschouwing

Op de ATP tour pikken de mannen de draad weer op na een weekje pauze na de US Open met onder andere het ATP St. Petersburg 2019 toernooi. Een toernooi wat sinds 1995 op de ATP kalender staat en afgelopen jaar is gewonnen door Thiem. Hij zal dit jaar niet deelnemen aan het toernooi en kan zijn titel daardoor niet verdedigen. Wie volgt hem op in het mooie St. Petersburg? Wij van gokken op sport geven naast WTA tennis en wielrennen ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP St. Petersburg 2019.

ATP St. Petersburg 2019 (hard indoor)

De officiële naam voor het ATP St. Petersburg 2019 toernooi is het St. Petersburg Open. De vrouwen spelen hier aan het begin van het jaar een WTA toernooi en dit jaar wist Bertens de titel te pakken. Dit toernooi staat op de kalender als een ATP 250 toernooi maar het prijzengeld is met bijna $1,2 miljoen hoger dan normaal voor dit soort toernooien. De winnaar krijgt ruim $200.000 mee naar huis. Er zijn 28 spelers aanwezig in het hoofdtoernooi en daardoor heeft de top vier een bye in de eerste ronde. De geplaatste spelers zijn Medvedev (1), Khachanov (2), Berrettini (3), Coric (4), Rublev (5), Kukushkin (6),  Mannarino (7) en Ruud (8). Er zijn geen Nederlanders aanwezig op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van de loting en alle deelnemers verwijzen we naar deze link.

ATP St. Petersburg 2019 favorieten

Er zijn voldoende Russen aanwezig en zelf drie geplaatste spelers met Rublev, Khachanov en Medvedev. Eerder dit jaar hebben we gezien dat de baan niet al te snel is en de spin van de ballen goed oppakt. Nu bestaat de deelnemerslijst veelal uit spelers die vlak en hard slaan met Medvedev, Khachanov en Mannarino als voorbeeld hiervan. Medvedev zit momenteel in een super vorm met onder andere het winnen van Cincinnati en het halen van de US Open finale. We kunnen niet anders dan voor hem gaan komende week in eigen land.

Gokken op ATP St. Petersburg 2019 doen we met 1/10 unit op Medvedev tegen een odd van 4.50 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP St. Petersburg 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker