ATP Sofia 2020 voorbeschouwing

Volgende week sluit de ATP Tour af met de ATP Finals maar daarvoor is er nog een klein ATP 250 toernooi in de vorm van ATP Sofia 2020. Een toernooi wat voor de vijfde keer op de ATP kalender staat en met Bautista-Agut, Dimitrov en Medvedev al mooie winnaars kent. Dit jaar is het deelnemersveld niet echt geweldig en is er maar één speler uit de mondiale top 20 aanwezig. Wie wordt de opvolger van Medvedev en pakt de titel in Sofia? Wij van gokken op sport geven naast tips op Eredivisie voetbal en WTA Tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Sofia 2020.

ATP Sofia 2020 (hard, indoor)

Het Sofia Open is de officiele naam van het ATP Sofia 2020 toernooi. Het totale prijzengeld is iets meer dan €325.000 en de winnaar krijgt bijna €25.000 mee naar huis. Er zijn 28 spelers actief waardoor de top vier van de plaatsingslijst een bye heeft in de eerste ronde. De geplaatste spelers zijn Shapovalov (1), Auger-Aliassime (2), De Minaur (3), Struff (4), Mannarino (5), Millman (6), Basilashvili (7) en Cilic (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Sofia 2020 favorieten

Het deelnemersveld betreft de middenmoot van het mondiale tennis. De echte toppers bereiden zich voor op de ATP Finals in Londen. Daardoor verwachten we een open eindstrijd voor dit ATP Sofia 2020 toernooi. Als we naar de mannen in vorm kijken dan is De Minaur toch wel een grote kanshebber in onze ogen. Hij is als derde geplaatst en in de tweede ronde moet hij het opnemen tegen een speler uit het kwalificatietoernooi. Ideaal voor hem om in het ritme te komen en te wennen aan de omstandigheden om vervolgens ver te komen op dit toernooi.

Gokken op ATP Sofia 2020 doen we met 1/10 units op De Minaur tegen een ood van 5.00 bij bookmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op ATP Sofia 2020 maar nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker