ATP Sofia 2019 voorbeschouwing

Er staan komende week drie ATP 250 toernooien op het programma waarvan ATP Sofia 2019 er één van is. De andere twee toernooien zijn in Montpellier en in Cordoba. Een relatief nieuw toernooi wat voor de vierde keer op de ATP kalender staat. Afgelopen jaar won Basic dit toernooi terwijl het jaar daarvoor de thuis spelende Dimitrov de zege wist te pakken. Wie gaat er dit jaar aan de haal in Bulgarije? Wij van gokken op sport geven naast tips op voetbal en darts ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Sofia 2019.

ATP Sofia 2019 (hard indoor)

De officiële naam van het ATP Sofia 2019 toernooi is het Sofia Open. Het totale prijzengeld is bijna €525.000 euro en de winnaar krijgt iets meer dan €90.000 mee naar huis. Er zijn 28 spelers actief waardoor de top vier geplaatste spelers een bye hebben in de eerste ronde. De geplaatste spelers zijn Khachanov (1), Tsitsipas (2), Medvedev (3), Bautista-Agut (4), Basilashvili (5), Verdasco (6), Monfils (7) en Seppi (8). Haase mag het in de eerste ronde opnemen tegen de Bulgaar Kuzmanov, hij krijgt een wild card van de organisatie en het lijkt dus een goede loting voor Haase te zijn. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Sofia 2019 favorieten

Met vier spelers uit de top 20 is ATP Sofia 2019 een sterk bezet toernooi. Tsitsipas, Medvedev en Bautista-Agut hebben een goede Australian Open gehad. Tsitsipas en Medvedev zijn wel de spelers voor de toekomst. Tsitsipas is de wat meer aanvallende speler terwijl Medvedev het type Djokovic lijkt te zijn. Beide zitten aan dezelfde kant van het schema waardoor het niet de finale zal worden. Bautista-Agut zit aan de bovenkant van het schema en lijkt ons een iets makkelijkere route te hebben naar de finale.

Gokken op ATP Sofia 2019 doen we met 1/10 unit op Pouille tegen een odd van 5.50 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Sofia 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands