ATP Shanghei 2018 voorbeschouwing

De Asian Swing in het tennis sluiten we af met een ATP 1000 Masters toernooi in de vorm van ATP Shanghei 2018. Alle toppers zullen weer aanwezig zijn en dat zal de eerste keer zijn na de US Open. Het seizoen loopt bij de mannen nog iets langer door dan bij de vrouwen en na dit toernooi gaat de tour door met de indoortoernooien in Europa. Vorig jaar won Federer de titel. Kan hij met succes zijn titel verdedigen? Wij van gokken op sport geven naast tips of Engels voetbal en formule1 ook tips om te gokken op ATP Shanghei 2018.

ATP Shanghei 2018 (hard)

De officiële naam van het ATP Shanghei 2018 toernooi is het Rolex Shanghai Masters. Een groot ATP1000 toernooi met een totale prijzengeld van ruim $7 miljoen waarbij de winnaar ruim $1,3 miljoen mee naar huis neemt. Er zijn 56 spelers actief waardoor de top acht geplaatste spelers een bye hebben in de eerste ronde. Deze spelers zijn Federer (1), Djokovic (2), Del Potro (3), Zverev (4), Cilic (5), Thiem (6), Anderson (7) en Nishikori (8). Haase is automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi en mag het opnemen tegen een speler uit het kwalificatietoernooi. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Shanghei 2018 favorieten

Murray en Nadal zijn beide afwezig door blessures maar Federer en Djokovic zijn wel van de partij. Beide zijn na de US Open niet meer in actie gekomen. Tijdens de US Open zagen we stukje bij beetje de oude Djokovic terugkomen en dat was ook voldoende om het toernooi te winnen. Nu was de uitschakeling van Federer een verrassing maar aan de andere kant ook weer niet want zijn spel wordt een beetje wisselvalliger. Daarom denken we dat Djokovic ook dit toernooi weer de grootste kans heeft om te winnen.

Gokken op ATP Shanghei 2018 doen we met 3/10 units op Djokovic tegen een odd van 2.85 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Shanghei 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!