ATP Shanghai 2017 voorbeschouwing

Waar de Premier League en het Nederlandse Eredivisie voetbal stil ligt wegens interlands, gaat het tennis door met de ATP Shanghai 2017. Het laatste toernooi in de Asian Swing voor de mannen voordat het circuit zich verplaatst naar Europa. Murray kan zijn titel door een blessure niet verdedigen. Wie wint dit ATP Masters toernooi in Shanghai? Wij van gokken op sport geven naast voetbalwedden ook tips om te gokken op ATP Shanghai 2017.

ATP Shanghai 2017 (hard)

Na de twee ATP500 toernooien in Beijing en Tokyo spelen de mannen deze week het ATP Shanghai 2017 Masters toernooi, ook bekend als de Shanghai Rolex Masters. Een groot toernooi met een totale prijzenpot van bijna $6 miljoen. De winnaar krijgt naast 1000 punten een cheque van ruim $1,1 miljoen mee naar huis. Er zijn 56 spelers actief en de top acht van de plaatsingslijst heeft daardoor een bye in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Nadal (1), Federer (2), A. Zverev (3), Cilic (4), Thiem (5), Dimitrov (6), Carreno-Busta (7) en Goffin (8). Haase is automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi en mag het in de eerste ronde opnemen tegen Gasquet. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en de loting verwijzen we naar deze link.

ATP Shanghai 2017 favorieten

Federer maakt na de US Open weer zijn opwachting op de ATP Tour. Hij speelde nog wel voor de Laver Cup maar dat is geen officieel ATP toernooi. Het is de vraag of Federer weer helemaal fit is want tijdens de US Open kreeg hij opnieuw last van zijn rug. Nadal heeft het zoals we hadden verwacht goed gedaan in Beijing. Goffin is bezig aan een goede reeks na een toernooi zege vorige week.

Federer heeft vaak wedstrijdritme nodig om goed te kunnen presteren en we denken dat zijn lange afwezigheid op de tour hem niet zal helpen. Daarom gokken op Nadal voor de eindzege tegen een odd van 4.50 bij bookmaker Kroon voor ons de beste keuze.

Andere goede bookmakers om te gokken op ATP Beijing 2017 en om te voetbalwedden staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Kroon

€100gratis
€100gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €100
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!

Mr.Green

2x€10 gratis
2x€10 gratis
  • Ontvang 2x een €10 gratis weddenschap
  • Bij een storting van 20 euro