ATP Sardinië voorspelling

Na Roland Garros gaat de ATP Tour deze week door met een drietal toernooien waaronder het ATP Sardinië toernooi. Een nieuw ATP 250 toernooi waar er deze week drie van op het programma staan. Dit is het enige toernooi dat niet indoor op hard zal zijn maar op gravel. De gravelspecialisten kunnen dus moeiteloos door van Parijs naar Sardinië. Het is een nieuw toernooi op de ATP Tour. Fognini speelt in eigen land en is eerste reekshoofd. Lukt het hem om de titel te pakken? Wij van gokken op sport geven naast tips op Engels, Nederlands en interland voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Sardinië

ATP Sardinië (gravel)

De officiele naam voor het ATP Sardinië toernooi is het Forte Village Sardegna Open. Een ATP 250 toernooi met een prijzenpot van ongeveer €270.000 en de winnaar krijgt een cheque van iets meer dan €13.000 mee naar huis. Er zijn 28 spelers actief op dit toernooi en de top vier geplaatste spelers hebben een bye voor de eerste ronde. Dit zijn Fognini (1), Lajovic (2), Ruud (3) en Ramos-Vinolas (4). De geplaatste spelers die wel in de eerste ronde moeten spelen zijn Sonego (5), Andujar (6), Paul (7) en Cuevas (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van de loting en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Sardinië favorieten

Fognini is als eerste geplaatst maar gezien zijn spel van de afgelopen toernooien vinden wij hem niet de favoriet voor de eindzege. In Hamburg maakte hij al geen goede indruk en dat was in Parijs ook zo. Wie wel indruk maakte, en dat vorig jaar eigenlijk al deed, is de jonge Noor Ruud. Hij staat inmiddels al in de top 25 van de wereld en we verwachten dat hij zeker nog wel wat plekken zal stijgen. Gravel is zijn favoriete ondergrond. Zijn doorbraak was eigenlijk vorig jaar tijdens de Zuid-Amerikaanse swing toernooien. We geven hem voor deze week de beste kans op de eindzege.

Gokken op ATP Sardinië doen we met 1/10 unit op Ruud tegen een odd van 3.75 bij bookmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op ATP Sardinië maar nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker