ATP ’s-Hertogenbosch voorbeschouwing

Net als de vrouwen gaan de mannen ook in Rosmalen starten aan het grasseizoen. Vorig jaar won Mahut het toernooi door in de finale de Belg Goffin te verslaan. Hij kan zijn titel verdedigen omdat hij van de organisatie een wildcard heeft gekregen. Maar gaat hem dat ook lukken? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP ’s-Hertogenbosch.

ATP ’s-Hertogenbosch (gras)
Het begin van het korte grasseizoen start bij de mannen in ‘s-Hertogenbosch en Stuttgart. Het ATP ‘s-Hertogenbosch is een ATP250 toernooi en heeft een totale prijzenpot van iets meer dan €630.000. De officiële naam van het toernooi is het Ricoh Open. Er doen 28 spelers aan het toernooi mee en dat wil zeggen dat de top 4 van de plaatsingslijst een bye krijgt in de eerste ronde. RosmalenDeze spelers zijn Ferrer (1), Tomic (2), Karlovic (3) en Johnson (4). Ferrer zou eerst niet deelnemen aan het toernooi maar vanwege de afzegging van Goffin (oververmoeid) is hij nu als eerste geplaatst. De andere geplaatste spelers zijn Querrey (5), Seppi (6), Muller (7) en Mahut (8). Robin Haase is automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi en mag het opnemen tegen Muller. Een lastige klus, want de Luxemburger is een goede grasspeler. Igor Sijsling heeft een wildcard gekregen en moet het in de eerste ronde opnemen tegen de Spanjaard Cervantes. Voor Sijsling zou dit te doen moeten zijn aangezien de Spanjaard maar weinig ervaring heeft op gras.

Favorieten
Ferrer is dan wel eerste reekshoofd maar heeft een matig seizoen tot nu toe. Dat geldt ook voor Tomic die na zijn blessure nog altijd niet op niveau is. Dan komen we uit bij de service kanonnen als Muller en Karlovic. Karlovic heeft volgens ons de beste papieren al steekt er in dit deelnemersveld niemand echt bovenuit. Maar als zijn service loopt deze week, is het heel moeilijk om deze man op gras te kloppen. We gokken 1/10 units op een eindoverwinning van Karlovic tegen een odd van 7.00 bij 10Bet.

Andere top bookmakers om te wedden op tennis zijn:

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • 25 Euro gratis
  • Gebruik promocode F25

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Unibet

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

Kroon

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands