ATP Rotterdam 2018 voorbeschouwing

Nederlands grootste tennistoernooi staat van 12 tot en met 18 februari op het programma in Ahoy tijdens ATP Rotterdam 2018. Een toernooi wat al heel lang op de ATP kalender staat en traditiegetrouw het eerste ATP500 toernooi is van het jaar. Normaal heeft het toernooi, en directeur Krajicek, altijd te maken met afmeldingen maar afgelopen week was er eens een meevaller want Federer zal spelen in Rotterdam. Bij het behalen van de halve finale zal Federer opnieuw de nummer 1 van de wereld worden. Zal het hem lukken? Wij van gokken op sport geven naast tips op de Premier League ook tips om te gokken op ATP Rotterdam 2018.

ATP Rotterdam 2018 (hard indoor)

De officiële naam voor het ATP Rotterdam 2018 is al sinds jaar en dag het ABN AMRO World Tennis Tournament. Sportpaleis Ahoy is de speellocatie en de prijzenpot van dit toernooi is bijna €1,9 miljoen euro waarvan de winnaar iets meer dan €400.000 mee naar huis krijgt. Er zijn 32 spelers actief waardoor iedereen in actie komt tijdens de eerste ronde. De top 8 geplaatste spelers zijn Federer (1), Dimitrov (2), Zverev (3), Goffin (4), Wawrinka (5), Berdych (6), Pouille (7) en Tsonga (8). Haase is automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi en mag het in de eerste ronde opnemen tegen de Nederlander Thiemo de Bakker. Hij ontving een wildcard van de organisatie. De derde Nederlander actief tijdens het hoofdtoernooi is Griekspoor, hij mag het in de eerste ronde opnemen tegen Wawrinka. Van Rijthoven kan zich nog kwalificeren voor het hoofdtoernooi maar dan moet hij wel van de Belg Bemelmans weten te winnen in de laatste ronde van het kwalificatietoernooi. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Rotterdam 2018 favorieten

De komst van Federer is de kers op de taart voor het toernooi. Hij moet de halve finale halen om zich opnieuw tot nummer 1 van de wereld te kronen. Daarvoor zou hij in de mogelijke kwartfinale opnemen tegen zijn landgenoot Wawrinka. Of het moet zijn dat Haase weet te verrassen tegen Wawrinka in de tweede ronde, ervan uitgaande dat Haase van De Bakker zal winnen. In tegenstelling tot de afgelopen jaren is het deelnemersveld echt goed. Goffin, Tsonga, Wawrinka zijn daarnaast goed in vorm want haalden allemaal minimaal de halve finale in Sofia of Montpellier. Al is het nog maar de vraag hoe fit Tsonga is, want hij moest opgeven in de halve finale met een hamstringblessure en lijkt Rotterdam te moeten missen. Maar toch gaan we voor Federer als eindwinnaar waardoor hij drie keer dit toernooi op zijn naam weet te schrijven.

Gokken op ATP Rotterdam 2018 doen we met 2/10 units dat Federer het toernooi wint tegen een odd van 2.25 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op ATP Rotterdam 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op ATP Rotterdam 2018. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!