ATP Rosmalen 2019 voorbeschouwing

Net als bij de vrouwen beginnen ook de mannen aan het korte grasseizoen tijdens het ATP Rosmalen 2019. Een gecombineerd toernooi met de vrouwen waardoor er de hele week veel tennis is in Rosmalen. Vorig jaar won Gasquet hier de titel door landgenoot Chardy te verslaan in de finale. Gasquet is opnieuw actief dit jaar, net als top 10 speler Tsitsipas. Wie zal dit jaar de zege pakken in Rosmalen? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen en Europees voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Rosmalen 2019.

ATP Rosmalen 2019 (gras)

Net als bij de vrouwen is de officiële naam van ATP Rosmalen 2019 het Libema open. Dit toernooi staat op de ATP kalender als ATP250 toernooi gerangschikt. Het totale prijzengeld is iets meer dan €630.000 euro en de winnaar krijgt ruim €110.000 mee naar huis. Er zijn 28 spelers actief waardoor de top vier geplaatste spelers een bye hebben in de eerste ronde. De geplaatste spelers zijn Tsitsipas (1), Coric (2), de Minaur (3), Verdasco (4), Goffin (5), Tiafoe (6), Garin (7) en Gasquet (8). Robin Haase is automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi en heeft vandaag zijn eerste ronde partij gewonnen. Voor een compleet overzicht van de spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Rosmalen 2019 favorieten

Dimitrov stond oorspronkelijk op de deelnemerslijst maar hij moet zich afmelden vanwege een schouderblessure. Als we de deelnemerslijst bekijken dan zijn Gasquet, Herbert, Tsitsipas en Goffin toch wel de grasspecialisten. Gasquet is titelverdediger maar dit jaar heeft hij meer last van blessures dan dat hij goed staat te spelen. Herbert heeft een goede service en de handjes om goed gras tennis te kunnen spelen. Tsitsipas heeft dat in onze ogen ook en hij is wat ons betreft toch wel de favoriet deze week om te winnen.

Gokken op ATP Rosmalen 2019 doen we met 1/10 unit op Tsitsipas tegen een odd van 2.75 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Rosmalen 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker