ATP Rosmalen 2018 voorbeschouwing

In het toch al korte grasseizoen is het bijzonder dat de ATP Tour al geruime tijd een stop heeft in Nederland in de vorm van ATP Rosmalen 2018. Het is altijd een gesteggel of het nu in Den Bosch is of Rosmalen en officieel is het ook in Den Bosch. Vorig jaar won grasspecialist Muller de titel en was daar bijzonder gelukkig mee. Wie volgt hem dit jaar op? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen en Formule1 ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Rosmalen 2018

ATP Rosmalen 2018 (gras)

De officiële naam van ATP Rosmalen 2018 is het Libema Open en staat genoteerd als een ATP250 toernooi. Het totale prijzengeld is iets meer dan €610.000 en de winnaar krijgt bijna €110.000 mee naar huis. Er zijn in totaal 28 spelers actief waardoor de top vier een bye heeft in de eerste ronde. De acht geplaatste spelers zijn Mannarino (1), Gasquet (2), Muller (3), Verdasco (4), Tsitsipas (5) Haase (6), Sugita (7), Seppi (8). Naast de geplaatste Robin Haase heeft Tallon Griekspoor een wild card ontvangen van de organisatie. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Rosmalen 2018 (favorieten)

Dit toernooi zou in het teken staan van de comeback van voormalig nummer 1 van de wereld Andy Murray, maar hij heeft zijn rentree uit moeten stellen. Jammer voor de organisatie want dat zou echt een publiekstrekker zijn geweest. Nu is er geen enkele speler uit de top 30 aanwezig en dat is zonde. Aan de andere kant maakt het dit toernooi bijzonder open en is er geen uitgesproken favoriet. Als de service van Muller loopt is hij een zeer lastige tegenstander op gras, mede omdat hij linkshandig is. We geven hem een goede kans om opnieuw de titel te pakken.

Gokken op ATP Rosmalen 2018 doen we met 1/10 units op Muller tegen een odd van 5.50 bij bookmaker NetBet.

Zelf gokken op ATP Rosmalen 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!