ATP Rome 2019 voorbeschouwing

Meteen na het grote toernooi in Madrid staat komende week het volgende ATP1000 Master toernooi in de vorm van ATP Rome 2019. Vorig jaar wist Nadal hier te winnen maar hij heeft dit seizoen nog geen toernooi op gravel gewonnen. Het spel zal ook totaal anders zijn dan in Madrid want in Rome is de baan veel trager en zullen de ballen minder hoog opspringen. Lukt het Nadal om zijn eerste graveltitel van het jaar te pakken? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen en voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Rome 2019.

ATP Rome 2019 (gravel)

Het Internationali DNL d’Italia is de officiële naam van het ATP Rome 2019. Een groot ATP1000 Masters toernooi met een prijzenpot van in totaal ruim €5,2 miljoen en de winnaar krijgt bijna €1 miljoen euro mee naar huis. Er zijn 56 spelers actief waardoor de top acht van de plaatsingslijst een bye in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Djokovic (1), Nadal (2), Federer (3), Zverev (4), Thiem (5), Nishikori (6), Del Potro (7) en Tsitsipas (8). Haase heeft verloren in de eerste ronde van het kwalificatietoernooi. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Rome 2019 favorieten

Voor het derde graveltoernooi op rij was het eindstation voor Nadal de halve finale. Zowel in Monte Carlo, Barcelona en Madrid. Het is allemaal net niet en ook fysiek was hij weer niet in orde. Hij had een virusinfectie en het was zelfs twijfelachtig of hij wel in actie zou komen. Hij zit in het onderste gedeelte van het schema en dat is de zware kant met Thiem, Tsistipas en Federer. Djokovic zit in de bovenste helft van het schema en heeft met Del Potro, Zverev en Nishikori spelers in zijn helft die of net terugkomen van een blessure (Zverev, Nishikori) of het hele seizoen niet in vorm zijn (Zverev). Medvedev kan een gevaarlijke tegenstander voor hem zijn en in onze ogen de enige speler van wie hij zou kunnen verliezen op een slechte dag.

Gokken op ATP Rome 2019 doen we met 1/10 unit op Djokovic tegen een odd van 4.00 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Rome 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!