ATP Rome 2018 voorbeschouwing

Het ene ATP 1000 Masters toernooi is nog maar net voorbij of het volgende staat alweer gepland in de vorm van ATP Rome 2018. Op het schitterende Foro Italico in Rome zetten de spelers de volgende stap op weg naar Roland Garros. Vorig jaar wist Alexander Zverev dit toernooi te winnen en dat was toch wel een verrassing. Lukt het de Duitser om opnieuw ver te komen in Rome? Wij van gokken op sport geven naast tips op Premier League Darts ook een voorbeschouwing en tips op ATP Rome 2018.

ATP Rome 2018 (gravel)

De officiële naam van ATP Rome 2018 is het Internazionali BNL d’Italia. Net als in Madrid is dit ook een gecombineerd toernooi met de vrouwen. Het totale prijzengeld is iets minder dan €4,9 miljoen en de winnaar krijgt bijna €1 miljoen mee naar huis. Het deelnemersveld bestaat uit 56 spelers waardoor de top 16 net als vorige week een bye hebben in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Nadal (1), A. Zverev (2), Dimitrov (3), Cilic (4), Del Potro (5), Thiem (6), Anderson (7) en Isner (8). Robin Haase is automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi en mag het in de eerste ronde opnemen tegen de Rus Medvedev. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Rome 2018 favorieten

Nadal wist dit toernooi zeven keer te winnen maar zijn laatste zege dateert al van 2013. Djokovic, Murray en Zverev waren de afgelopen jaren de keizer in Rome. Toch zijn de rollen nu volledig omgedraaid. Djokovic is ontzettend ver teruggezakt na zijn blessure en zijn comeback is tot nu toe geen succes geworden. Murray komt pas weer terug in tijdens het grastoernooi in Rosmalen. Zverev pakte afgelopen week de titel in Madrid en heeft opnieuw het toernooi in München gewonnen. Maar om twee weken op rij zo te presteren zal voor hem lastig zijn. Nadal heeft laten zien dat hij twee weken achter elkaar kan spelen zonder fysieke ongemakken door in Monte Carlo en Barcelona te winnen. We verwachten dat hij dit ook zal doen in Rome.

Gokken op ATP Rome 2018 (gravel) doen we met 3/10 units op Nadal tegen een odd van 1.55 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op ATP Rome 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!