ATP Parijs 2020 voorbeschouwing

Na het ATP masters toernooi in Rome is het ATP Parijs 2020 toernooi het tweede masters toernooi na de Corona stop. Normaal zit er altijd nog het grote ATP masters toernooi in China tussen maar door het aangepaste schema ging dat niet door. Djokovic won het toernooi vorig jaar maar zal dit jaar zijn titel niet verdedigen. Nadal is als eerste geplaatst en heeft nu de mogelijkheid om dit toernooi voor de eerste keer op zijn naam te schrijven. Gaat hem dat lukken? Wij van gokken op sport geven naast tips om te gokken op de Eredivisie en Premier League ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Parijs 2020.

ATP Parijs 2020 (hard indoor)

De officiële naam van het ATP Parijs 2020 toernooi is de Rolex Paris Masters. Een ATP 1000 masters series toernooi met een totale prijzenpot van normaal gesproken ruim €3,9 miljoen maar het budget is dit jaar ingekort tot ruim €2,4 miljoen. De winnaar van het toernooi krijgt ruim €225.000 mee naar huis. Er zijn in totaal 56 spelers actief in het hoofdtoernooi, de top acht van de plaatsingslijst hebben een bye in de eerste ronde. De geplaatste spelers zijn Nadal (1), Tsitsipas (2), Medvedev (3), Zverev (4), Rublev (5), Schwartzman (6), Berrettini (7) en Goffin (8). Voor een compleet overzicht van alle spelers en de loting verwijzen we naar deze link. Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi.

ATP Parijs 2020 favorieten

Djokovic won vorig jaar het toernooi voor de vijfde keer. Afgelopen week verloor hij in Wenen in de kwartfinale van Sonego met grote cijfers. Dat hij hier niet aanwezig is kan duiden op een kleine blessure en met het ATP Finals later deze maand zal hij geen enkel risico willen nemen. Voor Nadal is het dus een uitgelezen mogelijkheid om dit toernooi voor de eerste keer te winnen. Het is een indoor baan maar de baan is vrij traag. Murray, Sock, Khachanov en Djokovic wonnen de laatste vier edities en dan weet je al dat het een baan die niet al te snel is. Nadal is voor ons dan ook de grote favoriet, hij is ook de enige spelers uit de top vijf deze week in Parijs.

Gokken op ATP Parijs 2020 doen we met 1/10 units op Nadal tegen een odd van 2.90 bij bookmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op ATP Parijs 2020 maar nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker