ATP Parijs 2018 voorbeschouwing

Het laatste ATP 1000 Masters toernooi van 2018 is deze week gestart in de vorm van ATP Parijs 2018. Het kaf is van het koren gescheiden na de eerste twee dagen en de jacht op de laatste plekken naar de ATP Finals is begonnen. Er zijn nog twee plekken te veroveren. Cilic en Thiem staan er op dit moment het beste voor. Lukt het beide spelers om zich te kwalificeren? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen en darts ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Parijs 2018.

ATP Parijs 2018 (hard indoor)

De officiële naam van het ATP Parijs 2018 is het Rolex Paris Masters. In het Palais Omnisports in Bercy strijden de beste spelers na een lang jaar voor de laatste ATP 1000 Masters titel. Het totale prijzengeld is bijna €4,9 miljoen en de uiteindelijke winnaar krijgt bijna €600.000 mee naar huis. Er zijn 48 spelers aanwezig en de top 16 heeft daardoor een bye in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Nadal (1), Djokovic (2), Federer (3), A. Zverev (4), Cilic (5), Thiem (6), Anderson (7) en Isner (8). Haase wist zich te kwalificeren maar lag er daarna in de eerste ronde uit. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Parijs 2018 favorieten

Een toernooi dat vorig jaar verrassend gewonnen werd door Sock maar toch eigenlijk de afgelopen 5 jaar is gedomineerd door Djokovic. De baan is wat trager en neemt aardig was spin op. Nadal heeft dit toernooi nog nooit weten te winnen en dat komt omdat het zo laat op de kalender staat en indoor niet zijn ding is. Hij keert terug op de ATP Tour na opnieuw een korte onderbreking vanwege een blessure. We verwachten niet dat hij dit toernooi zal winnen. Dat geldt ook voor Federer die dit toernooi pas 1x won en vorige week nog de titel pakte in Basel. Deze baan is te traag voor zijn spel. De beste kansen geven we Djokovic en hij kan zijn vijfde zege hier pakken.

Gokken op ATP Parijs 2018 doen we met 2/10 units op Djokovic tegen een odd van 1.80 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Parijs 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands