ATP Newport 2019 voorbeschouwing

Na Wimbledon is er nog altijd één grastoernooi te spelen voordat het grasseizoen voorbij is en dat is het ATP Newport 2019 toernooi. Een oud toernooi waar vanaf 1881 de US National Lawn Tennis kampioenschappen zijn gehouden. ATP Newport 2019 is een ATP 250 toernooi en het is de laatste kans voor de echte grasspelers om nog een toernooi op gras te kunnen spelen. Johnson won vorig jaar de titel. Lukt het hem om zijn titel te prolongeren? Wij van gokken op sport geven naast tips op WTA tennis en Eredivisie voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Newport 2019.

ATP Newport 2019 (gras)

De officiële naam van het ATP Newport 2019 is de Hall of Fame Open. Het totale prijzengeld is ruim $580.000 en de winnaar mag iets meer dan een $100.000 mee naar huis nemen. Er zijn 28 spelers actief waardoor de top vier een bye heeft in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Isner (1), Mannarino (2), Thompson (3), Humbert (4), Johnson (5), Karlovic (6), Bublik (7) en Klahn (8). Er zijn geen Nederlanders actie op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Newport 2019 favorieten

Er zijn genoeg grasspecialisten actief op dit toernooi. Isner heeft het toernooi al meerdere malen gewonnen. Mannarino speelde al goed in Rosmalen. Humbert heeft zich dit jaar laten zien op gras. En de oude rot Karlovic is met zijn service nog altijd een gevaar op gras. Toch geven we Isner de beste kansen om het toernooi te winnen. Hij heeft al een bye in de eerste ronde en weet wat het is om in Newport de zege te pakken.

Gokken op ATP Newport 2019 doen we met 1/10 unit op Isner tegen een odd van 4.25 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Newport 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker