ATP Newport 2018 voorbeschouwing

Het laatste grastoernooi van dit tennis seizoen is ATP Newport 2018. Zoals gebruikelijk na Wimbledon kunnen de grasspecialisten hier nog een weekje spelen op het snelle gras. Een toernooi met een lange traditie want het staat al sinds halverwege de jaren 70 op de ATP kalender. Vorig jaar wist Isner dit toernooi voor de derde keer te winnen maar hij is er dit jaar niet bij om zijn titel te verdedigen. Wie volgt hem op? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Newport 2018.

ATP Newport 2018 (gravel)

De officiële naam van het ATP Newport 2018 toernooie is de Dell Technologies Hall of Fame Open, het enigste grastoernooi in de Verenigde Staten op het hoogste niveau. Het staat genoteerd als ATP 250 toernooi en heeft een totale prijzenpot van iets minder dan $625.000. De winnaar van het toernooi mag bijna $100.000 op zijn rekening bijschrijven. Er zijn 28 spelers actief en daardoor heeft de top 4 een bye in de eerste ronde. De acht geplaatste spelers zijn Mannarino (1), M. Zverev (2), Johnson (3), Ebden (4), Harrison (5), Muller (6), De Minaur (7) en Kudla (8). Er zijn gen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Newport 2018 favorieten

Uiteraard zien we bijna alleen maar spelers die graag op gras spelen. Isner kwam tot de halve finale op Wimbledon en besloot daardoor waarschijnlijk niet te starten in Newport. In het bovenste gedeelte van het schema zitten de servicekanonnen Muller en Karlovic. Johnson kan goed uit de voeten op gras en in eigen land kunnen de Amerikanen toch altijd wat extra geven. We verwachten dan ook een Amerikaanse overwinning en in het bijzonder Johnson.

Gokken op ATP Newport 2018 doen we met 1/10 unit op Johnson tegen een odd van 8.00 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op ATP Newport 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!