ATP Newport 2017 voorbeschouwing

Na Wimbledon is er nog één grastoernooi en dat is ATP Newport 2017. Een traditioneel grastoernooi meteen na Wimbledon in de VS. De grasspecialisten die de tweede week in Wimbledon af hebben moeten haken zullen hier van de partij zijn. Vorig jaar won Karlovic dit toernooi, lukt het hem om de titel te verdedigen? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Newport 2017.

ATP Newport 2017 (gras)

De officiële naam van ATP Newport 2017 is het Dell Technologies Hall of Fame Open. Dit toernooi staat gerangschikt als een ATP250 toernooi. Het totale prijzengeld is iets meer dan $535.000 en de winnaar krijgt daar ongeveer $100.000 van. Er zijn in totaal 28 spelers actief tijdens dit toernooi en dat geeft aan dat de top 4 van de plaatsingslijst een bye heeft in de eerste ronde. De top geplaatste spelers zijn Isner (1), Karlovic (2), Mannarino (3) en Herbert (4). De overige geplaatste spelers die wel in actie komen tijdens de eerste ronde zijn Estrella-Burgos (5), Lacko (6), Sandgren (7) en Marchenko (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle spelers en de loting verwijzen we naar deze link.

ATP Newport 2017 (favorieten)

Een toernooi voor de echte grasspelers en die staan er ook genoeg op de deelnemerslijst. Isner, Karlovic en Mannarino zijn uitstekende spelers op gras. Isner lukt het al een tijdje niet om dit soort toernooien te winnen. Daar slaagde hij in het verleden wel in. Als de echte (sub)toppers afwezig zijn dan was hij het met zijn service die vaak dit soort toernooien won of ver kwam. Daar is al een tijdje geen spraken meer van. Karlovic lag er al snel uit op Wimbledon in op nieuw een marathonpartij. Mannarino speelde wel een prima Wimbledon maar zal minder tijd hebben gehad om te wennen aan de reis en het nieuwe gras. Daarom gaan we voor Karlovic.

We gokken 2/10 units dat Karlovic ATP Newport 2017 opnieuw zal winnen tegen een odd van 4.50 bij bookmaker Mr. Green.

Andere goede bookmakers om te gokken op ATP Newport 2017 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de aantrekkelijke welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!