ATP New York 2018 voorbeschouwing

Een nieuw toernooi op de ATP Kalender is ATP New York 2018. Eigenlijk is het geen nieuw toernooi want het neemt de licentie over van het vroegere ATP Memphis toernooi. Dat toernooi staat al sinds 1970 op de kalender en zo zal de historie van dat toernooi toch een beetje mee gaan naar New York. Nishikori maakt na twee challenger toernooien terug zijn opwachting op de ATP Tour. Hij won het toernooi in Memphis al drie keer. Lukt het hem ook om in New York te winnen? Wij van gokken op sport geven naast tips op de Premier League en WTA Tennis ook tips om te gokken op ATP New York 2018.

ATP New York 2018 (hard indoor)

Het New York Open is de officiële naam van het ATP New York 2018 dat wordt gespeeld in de Nassau Veterans Memorial Coliseum. In dat stadion speelde vroeger de Islanders NHL wedstrijden en tegenwoordig is het de vaste thuisbasis voor een junioren basketball team. Het totale prijzengeld voor dit ATP250 toernooi is bijna $670.000 en de winnaar krijgt bijna $120.000 mee naar huis. Er zijn 28 spelers actief waardoor de top 4 geplaatste spelers een bye hebben in de eerste ronde. De top 8 geplaatste spelers zijn Anderson (1), Querrey (2), Isner (3), Mannarino (4), Nishikori (5), Harrison (6), Johnson (7) en Basilashvili (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP New York favorieten

Nishikori neemt na lang blessureleed weer eens deel aan een ATP toernooi nadat hij twee challengers heeft gespeeld in de VS. Hij liet de Australian Open aan zich voorbij gaan want hij was nog niet wedstrijdfit genoeg. Tijdens het eerste challenger toernooi verloor hij in drie sets van Novikov. Maar een week later won hij wel van Novikov en uiteindelijk het toernooi in Dallas. Als hij in goeden doen is dan staat er op hem geen maat gezien dit deelnemersveld, zeker niet indoor waar hij de ballen snel neemt.

Gokken op ATP New York 2018 doen we met 1/10 unit op Nishikori tegen een odd van 4.50 bij bookmaker NetBet.

Zelf gokken op ATP New York 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op ATP New York 2018. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!