ATP München 2019 voorbeschouwing

De laatste voorbereiding op de volgende grote ATP1000 Masters series toernooien begint komende week met onder andere met ATP München 2019. Er zijn deze week maar twee ATP250 toernooien waar men zich voor kan bereiden op Madrid en Rome. De afgelopen twee jaar wist Zverev hier de titel te maken maar de Duitser is dit jaar nog niet in vorm. Lukt het hem zijn derde zege op rij te boeken om ligt hij er alweer vroeg uit? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen en Engels voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP München 2019.

ATP Munchen 2019 (gravel)

Het BMW Open by FWU is de officiële naam van het ATP München 2019 toernooi. Het totale prijzengeld is bijna €525.000 en de winnaar krijgt iets meer dan €90.000 mee naar huis. Er zijn 28 spelers actief waardoor de top vier een bye heeft in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Zverev (1), Khachanov (2), Cecchinato (3), Bautista-Agut (4), Edmund (5), Schwartzman (6), Pella (7) en Fucsovics (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Munchen 2019 favorieten

Normaal gesproken moet Zverev hier met kop en schouders boven de rest van het deelnemersveld uitsteken, maar de Duitser bakt er tot nu toe vrij weinig van. Ook in Barcelona lag hij er alweer snel uit en dat is kenmerkend voor het seizoen tot nu toe. Voor Khachanov geldt eigenlijk hetzelfde en ook Bautista-Agut heeft het dit jaar moeilijk. Cecchinato is de enige van de top vier geplaatste spelers die dit seizoen nog enigszins zijn niveau haalt dus is de keuze makkelijk gemaakt om voor hem te gaan.

Gokken op ATP München 2019 doen we met 1/10 units op Cecchinato tegen een odd van 7.50 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP München 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!