ATP München 2018 voorbeschouwing

Van de drie ATP 250 toernooien die deze week op het programma staan is ATP München 2018 de grootste als het gaat om prijzengeld. Het is een toernooi wat al sinds de jaren zeventig op de ATP kalender staat. Vorig jaar wist Alexander Zverev dit toernooi te winnen. Lukt het hem om zijn titel te verdedigen in het Zuiden van Duitsland? Wij van gokken op sport geven naast WTA tennis tips een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP München 2018.

ATP München 2018 (gravel)

De officiele naam van het ATP München 2018 toernooi is het BMW Open by FWU. Naast het prijzengeld staat er net als bij de Porsche Cup een auto op het spel voor de winnaar. Het totale prijzengeld is ruim €500.000 en de winnaar krijgt bijna €90.000 mee naar huis. Er zijn 28 spelers actief en dat geeft aan dat de top vier van de ranglijst een bye hebben in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn A. Zverev (1), Bautista-Agut (2), Schwartzman (3), Chung (4), Fognini (5), Kohlschreiber (6), Monfils (7) en Sugita (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van het speelschema en alle deelnemers verwijzen we naar deze link.

ATP München 2018 favorieten

Een best sterk bezet toernooi voor een ATP 250 serie want er zijn vijf spelers uit de top 20 aanwezig met als uitschieter de titelverdediger die als derde is geplaatst op de wereldranglijst. Als we naar de loting kijken dan heeft Zverev de makkelijkste kant met onder andere vijf Duitsers, twee kwalificatie spelers. Het onderste gedeelte van het schema heeft veel meer echte gravelspelers en het zal veel moeilijker zijn om daar als finalist de week door te komen.

Gokken op ATP München 2018 doen we met 2/10 units op A. Zverev tegen een odd van 2.50 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op ATP München 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!